26 / 07 / 2024

hurda araçların kazandırdıkları

hurda araçların kazandırdıkları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, hurda araçlardan ekonomiye yapılan desteğin rakamlarını açıkladı. Bakan Güllüce yaptığı açıklamada 2014 yılı itibariyle hurda araçlardan yaklaşık 25 milyon TL ekonomiye katma değer kazandırıldığını belirtti.

Altın, dolar, borsa... Geçtiğimiz hafta en çok bu yatırım kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. Peki en çok kazandıran orsa mı, altın mı, Dolar mı, Euro mu oldu? İşte o son dakika rakamlar...

Ocakta 10 bin TL'lik altın, dolar, euro ve gümüş şimdi ne kadar kazandırdı? İslam Memiş hesapladı! Doları olanlar uyanın

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından yatırımcılar için önemli bir hesaplama yaptı. Memiş, 1 Ocak'ta 10 bin lira değerinde altın, dolar, euro ve gümüş alan yatırımcıların şu anda ne kadar kazandıklarını açıkladı.

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Opel'in ticari araçlarında kampanya! Opel Movano, Combo, Vivaro, Zafira'da indirim fırsatı...

Alman otomotiv üreticisi Opel, yeni nesil hafif ticari araçlarını Türkiye’de satışa sundu. Markanın yeni Combo, Vivaro, Zafira ve Movano modellerinden oluşan hafif ticari ürünlerini sunuyor.

Sıfır araçlar için Temmuz'a kadar vaktiniz var, sonra yükseliş başlar

Otomobil satışlarındaki düşüş Nisan ayında da devam etti. Sitelerdeki ilan sayıları artarken, satış süreleri de gittikçe uzuyor. Autorola Türkiye Genel Müdürü Aslı Göker, Temmuz ayına kadar uygun fiyatlı sıfır araçların bulunabileceğini söyledi.

Altın ve dolar fiyatları buz kestirdi! Piyasalarda neler oluyor? Bu hafta hangi yatırım kazandırdı?

Bu hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o rakamlar... 

Son 10 ayda halka arz olan GYO’lar ne kazandırdı ne kadar kaybettirdi?

Rönesans Gayrimenkul’ün ikinci işlem gününde halka arz fiyatının altına düşmesi ve düşüsün sürmesi gözleri borsada işlem gören diğer GYO’lara çevirdi. Peki son 10 ayda halka arz olan GYO’lar ne kazandırdı ne kadar kaybettirdi?  

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

'Şimdi gümüşe geçtik' diyen İslam Memiş en çok kazandıran yatırım araçlarını açıkladı!

31 Mart seçimlerinin ardından piyasalardaki dalgalanmalar sonucu yatırımcıların kafası karışık. Yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını merak ediyor. Peki en çok hangi yatırım aracı kazandırır, neye yatırım yapılmalı? İslam Memiş sosyal medya hesabından açıklandı...

Mart 2024'te en çok bu yatırım aracı kazandırdı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2024 yılının Mart ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı resmen duyurdu. Peki bu ay hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın ve dolar biriktirenler dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Piyasalarda sert rüzgarların estiği bu hafta yatırımcılar da hangi yatırım araçlarının kazandırdığı hangi yatırım araçlarının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

hurda araçların kazandırdıkları Haberi

hurda araçların kazandırdıkları

Türkiye’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüklerinden izin almış 718 teslim noktası ve bakanlıktan lisanslı 104 geçici depolama tesisi bulunuyor. Ömrünü tamamlamış araçlar bu tesislerde kayıt altına alınarak ayrıştırılıyor. Hurda araçlardan çıkan bazı zehirli atıklar ise toplanarak bertaraf ediliyor.


Hurda araçlar üzerine açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2013 yılı itibariyle hurdaya ayrılan araç sayısının 10 Bin 648 olduğunu belirtti.


Bakan İdris Güllüce yaptığı açıklamada “1 Ocak 2014 tarihi itibariyle hurdaya ayrılan araç sayısı 4850 adettir. Geri kazanım sonucu yaklaşık 25 milyon TL ekonomiye katma değer kazandırılmıştır ”...