30 / 06 / 2024

hurda fiyatları kaç lira son dakika

hurda fiyatları kaç lira son dakika

Hurda fiyatlarına son zamanlarda üst üste zamlar gelmeye başlamıştı. Haftanın dördüncü işlem gününde hurda fiyatlarına şok indirim geldi. hurda fiyatları bir günde büyük düşüş kaydetti. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Bugün güncel bakır ve hurda fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatlarına son dakika Mayıs zammı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 29 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Son dönemde küresel emtia piyasalarında yaşanan önemli dalgalanmalar, Türkiye'deki hurda fiyatlarına da yansıyor. Peki bugün bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç lira? İşte 29 Mayıs 2024 hurda fiyat listesi...

Hurda fiyatları fırladı! Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs hurda fiyat listesi!

Hurda bakırın ve demirin fiyatına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası hurda fiyatları resmen fırladı. Peki Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu?  Güncel hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs 2024 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları rekor kırdı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Erdemir hurda fiyatları 2024...

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Bakır ve dmeir hurda fiyatları gelen zamlar sonrası resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? Erdemir hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyta listesi...

Hurda fiyatlarına okkalı zam! Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Emtia fiyatlarındaki artış hurda fiyatlarını da etkiledi. Hurdaya okkalı zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır hurda fiyatları kaç lira? Demir hurda fiyatları kaç TL? 

Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar? 19 Nisan 2024 hurda fiyatları

Dolar kurundaki yükseliş bakır ve demir fiyatlarını artırdı. Bu yükseliş hurda fiyatlarına da yansıdı ve hurda fiyatları resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır hurda fiyatları kaç lira? 19 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır hurda fiyatlarına zam geldi! 28 Mart 2024 Bakır ve demir hurda fiyat listesi

Geri dönüşüm firmaları tarafından her gün açıklanan hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatlarına dev zam! Demir ve bakır hurda bugün kaç TL oldu? 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır hurda fiyatları resmen uçtu! 7 Mart 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam gelerek fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 7 Mart 2024 hurda fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi ve fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta gelen 2,5 lira zamdan sonra hurda fiyatlarında dal  kıpırdamıyor. Hurda fiyatları resmen çakıldı kaldı. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 6 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Doların yükselişe geçmesi piyasaları hareketlendirdi. Bakır fiyatları gerilerken demir cevheri vadeli fiyatlarında sabit seyir devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

hurda fiyatları kaç lira son dakika Haberi

hurda fiyatları kaç lira son dakika

Hurda fiyatları son dakika fiyat listesi merak edilip araştırılıyor. Hurda fiyatlarına son haftalarda üst üste zamlar gelirken, bugün hurda fiyatlarna şok bir indirim haberi geldi.

Peki bugün güncel hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira oldu? Bugün demir ve bakır hurda fiyatları kaç TL? İşte güncel demir ve hurda fiyat listesi 1 Eylül 2022...

GÜNCEL BAKIR DEMİR FİYATLARI BUGÜN KAÇ LİRA?

                                                0-20 kg arası 20-300 kg arası     300 kg ve üzeri Soyma Bakır 134,20 ₺/kg             135,60 ₺/kg 137,00 ₺/kg Lama Bakır İmalat Artığı 134,20 ₺/kg 135,60 ₺/kg 137,00 ₺/kg Antigron Kırma Bakır 133,50 ₺/kg 134,90 ₺/kg 136,30 ₺/kg Ttr Kırma Bakır 132,80 ₺/kg 134,20 ₺/kg 135,60 ₺/kg Boyalı Lama...