15 / 06 / 2024

hurda gemiden 38 milyon liralık kaynak

hurda gemiden 38 milyon liralık kaynak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yılın ilk 5 ayında geri dönüşüme uğrayan 86 gemiden, ekonomiye yaklaşık 38 milyon lira katkı sağlandığını duyurdu. Hurdadan çelik geri kazanıldığında yüzde 74 enerji tasarrufu sağlanıyor...

Tel alüminyum 44 TL’ye dayandı! Hurda alüminyum fiyatları belli oldu! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları belli oldu. Tel alüminyum 44 TL’ye yaklaşırken, jant alüminyum 41,20 TL, tas tabak alüminyum 30,60 TL, ofset matbaa alüminyum 38,30 TL’den işlem gördü. İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları bir günde uçtu! İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları bir günde 40 TL bandından 43 TL bandına kadar yükseldi. Tel alüminyum 42,70 TL’den, ofset matbaa alüminyum 38,30 TL, bakırlı alüminyum radyatör 59,80 TL’den işlem gördü. İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyat listesi…

Çalık Hurda Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalık Hurda Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çetin Çalık tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de kuruldu.

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gürşat Çiğdem tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Pendik-Kadıköy arası metro ile 38 dakika oldu!

Kadıköy-Kartal metro hattının devamını oluşturan Kartal-Tavşantepe hattı dün sabah seferlerine başladı. Vatandaş metroya akın etti. Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman saatleri bulan Pendik-Kadıköy arası 38 dakika oldu.

Irak'taki 38 FETÖ okuluna el konuldu!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi bölgesinde faaliyet gösteren FETÖ’ye ait biri üniversite olmak üzere 38 okulun yönetimine el konuldu. Örgütün Irak imamının da bölgeye girişine yasak getirildi.

Malatya Pütürge’de 38 kilometrelik yol yapılıyor!

Pütürge’de yılların birikmiş problemlerini çözmeye devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, yapılamaz denilen yollarından biri olan ve Adıyaman’ın Gerger ilçesine bağlanan 38 kilometrelik grup yolunda yol genişletme ve altyapı çalışmaları yapıyor.

Osmanlı Hurda İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Hurda İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Toruk, Önder Aydın, Abdullah Oğuz Toruk ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Soğanlık'ta kuruldu.

Kop Tüneli'nin yüzde 38'i tamamlandı!

Erzurum-Bayburt karayolunda Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'i birbirine bağlayacak Kop Tüneli'nin yüzde 38'i tamamlandı.

İşte New York'taki 38 metrekarelik 5+1 daire!

New York Manhattan’da mimarlar 38 metrekarelik bir stüdyo daireyi 5 oda 1 salon haline getirdi. İşte her eşyanın sığdığı o ev...

GYODER üyesi 38 firma 56 projede kampanya başlattı!

GYODER üyesi 38 firmanın 56 proje ile katıldığı "düşük faiz - uzun vade" kampanyası büyüyor. Kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeyle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Çapanoğlu Metal Hurda Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapanoğlu Metal Hurda Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Kadir Coşkun, Çapan Çoskun, Orhan Coşkun ve Şaban Coşkun tarafından kuruldu.

Abank konut kredisi faiz oranını 1,38'e yükseltti!

Abank, Mayıs ayını biterken 120 aylık konut kredisinde faiz oranını yüzde 1,28'den, 1,38'e yükseltti. İşte faiz oranlarında son tablo...

hurda gemiden 38 milyon liralık kaynak Haberi

hurda gemiden 38 milyon liralık kaynak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yılın ilk 5 ayında geri dönüşüme uğrayan 86 gemiden, ekonomiye yaklaşık 38 milyon lira katkı sağlandığını duyurdu. Güllüce, yaptığı açıklamada, hurdadan çelik geri kazanıldığında yüzde 74 enerji tasarrufu sağlandığını ve hammadde kaynaklarının yüzde 90 korunduğunu belirtti. Su tüketiminde yüzde 40 tasarruf gerçekleştirildiğine işaret eden Bakan İdris Güllüce, atık su kirlenmesinde yüzde 76, hava kirlenmesinde yüzde 86, maden atıklarında ise yüzde 96 azalma sağlandığını...