15 / 06 / 2024

hurda gemiden ne kadar kaynak elde edildi

hurda gemiden ne kadar kaynak elde edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yılın ilk 5 ayında geri dönüşüme uğrayan 86 gemiden, ekonomiye yaklaşık 38 milyon lira katkı sağlandığını duyurdu. Hurdadan çelik geri kazanıldığında yüzde 74 enerji tasarrufu sağlanıyor...

Hurda fiyatlarına dev indirim! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2024 hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi. Gelen indirim sonrası bakır ve demir hurda fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 16 Haziran 2024 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına dev indirim! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim sonrası bakır ve dmeir hurda fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına son dakika Mayıs zammı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 29 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Son dönemde küresel emtia piyasalarında yaşanan önemli dalgalanmalar, Türkiye'deki hurda fiyatlarına da yansıyor. Peki bugün bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç lira? İşte 29 Mayıs 2024 hurda fiyat listesi...

Hurda bakır fiyatları düştü! Hurdaya büyük indirim! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Günlük hurda fiyatları

Dünya genelinde emtia fiyatlarındaki dalgalanma hurda fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Özellikle bakır fiyatlarındaki düşüş hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır hurda fiyatlarına indirim geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 

Günlük hurda fiyatları! Bakır hurda fiyatlarına okkalı zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır fiyatlarının tarihin en yüksek seviyesine yükselmesi ile bakır hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Günlük hurda fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Mayıs 2024 hurda fiyatları

Son zamanlarda peş peşe zam gelen hurda fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Mayıs 2024 Salı hurda fiyatları.

Hurda fiyatları rekor kırdı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Erdemir hurda fiyatları 2024...

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Bakır ve dmeir hurda fiyatları gelen zamlar sonrası resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? Erdemir hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyta listesi...

Hurda fiyatlarına okkalı zam! Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Emtia fiyatlarındaki artış hurda fiyatlarını da etkiledi. Hurdaya okkalı zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır hurda fiyatları kaç lira? Demir hurda fiyatları kaç TL? 

Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar? 19 Nisan 2024 hurda fiyatları

Dolar kurundaki yükseliş bakır ve demir fiyatlarını artırdı. Bu yükseliş hurda fiyatlarına da yansıdı ve hurda fiyatları resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır hurda fiyatları kaç lira? 19 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatlarının yükselişe geçmesi ile geçtiğimiz hafta hurda fiyatlarına zam gelmişti. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Bakır fiyatları yükseldi! Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar?

Bakır fiyatları, ocak 2023'ten itibaren en yüksek seviyesine yükseldi. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 8 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

hurda gemiden ne kadar kaynak elde edildi Haberi

hurda gemiden ne kadar kaynak elde edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yılın ilk 5 ayında geri dönüşüme uğrayan 86 gemiden, ekonomiye yaklaşık 38 milyon lira katkı sağlandığını duyurdu. Güllüce, yaptığı açıklamada, hurdadan çelik geri kazanıldığında yüzde 74 enerji tasarrufu sağlandığını ve hammadde kaynaklarının yüzde 90 korunduğunu belirtti. Su tüketiminde yüzde 40 tasarruf gerçekleştirildiğine işaret eden Bakan İdris Güllüce, atık su kirlenmesinde yüzde 76, hava kirlenmesinde yüzde 86, maden atıklarında ise yüzde 96 azalma sağlandığını...