08 / 07 / 2024

Hürkan Karagül

Hürkan Karagül

HDE Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Karagül ve Hürkan Karagül ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Ataşehir 'de kuruldu.

2-5 milyon TL'lik konutlar yavaş, 10 milyon TL'lik konutlar daha hızlı satılıyor! Bunun sebebi ne? 

Konutta yükselen fiyatlar piyasa dengesini resmen değiştirdi. Artık 2-5 milyon TL'lik konutlar yavaş, 10 milyon TL'lik konutlar daha hızlı satılıyor. Peki bunun sebebi ne olabilir? 

5G teknolojisi dünyaya hızla yayılıyor! Abone sayısı 1.5 milyara çıkacak!

5G mobil abonelikleri her bölgede artış gösterirken, 2023 yılının sonuna kadar küresel ölçekte 1,5 milyara ulaşması bekleniyor. En hızlı artış ise Hindistan’da yaşanıyor.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

ABD'de konut fiyatlarının artış hızı yavaşlıyor!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, bu yılın Ocak ayında yıllık bazda yüzde 3,8 arttı ve önceki aylara kıyasla yavaşlama kaydetti.

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kiracı en hızlı nasıl tahliye edilir?

Kiracı ve ev sahipleri haklarını bilmelidir. Çoğu kiracı haklarını tam olarak bilmemektedir. Ev sahipleri hangi durumlarda kiracıları tahliye ettirir, Kiracı en hızlı nasıl tahliye edilir?” İşte yanıtlar!

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

Altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor! Siz de hemen bir göz atın! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor... Siz de hemen bir göz atın...

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi kuruldu!

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Olgun tarafından kuruldu.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Kripto para piyasasında yeni dönem mi başlıyor?

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Erdal Tanas Karagöl bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı.

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

Hürkan Karagül Haberi

Hürkan Karagül

HDE Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Karagül ve Hürkan Karagül ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.


HDE Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  2-Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel ve mali danışmanlıklarda bulunmak.  3-Gayrimenkullerle ilgili coğrafi yapı  mülkiyet araştırmaları,...