19 / 05 / 2024

Hürler Caddesi asfaltlama çalışması

Hürler Caddesi asfaltlama çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele İlçesi’nde bulunan Hürler Caddesi’ni daha kaliteli bir şekle getirmek için asfalt çalışmasına başladı. 800 metrelik alana sahip Hürlet Caddesi asfaltlandıktan sonra bölge trafiğini rahatlatacağı düşünüşüyor.

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret eden AK Parti İBB Başkanı Adayı Yıldırım, "İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir" dedi...

Esenyurt City Forever Sitesi'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar yeniden diriliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Gila Benmayor bugün köşesinde "Bağdat Caddesi'nin rönesansı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Ankara Çankırı Caddesi yenilendi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankırı Caddesi'ni baştan aşağı yeniledi.

Kahramanmaraş Sarayaltı Caddesi’nde yıkımlar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sarayaltı Caddesi’nde yıkım çalışmalarına başladı.

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

En hızlı büyüyen sektör yüzde 19,3 ile inşaat oldu!

Türkiye'de 2016'da cari fiyatlarla bir önceki yıla göre hızlı büyüyen sektörler yüzde 21,1 ile finans ve sigorta faaliyetleri, yüzde 19,3 ile inşaat oldu.

İBB'den Vatan Caddesi'ndeki arsa için duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Vatan Caddesi'ndeki arsayı aldı iddialarına kurumdan tepki geldi. İBB Meclisi'nin CHP'li üyeleri Hüseyin Sağ, Nadir Ataman ve Deniz Erzincan, dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Antalya Şarampol Caddesi'nde geniş otoparklar yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Şarampol Caddesi'ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projesi hızla tamamlanıyor. Bölgedeki altyapı ve cadde güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Bingöl Genç Caddesi'ndeki sağlık ocağı kaldırılıyor!

Genç Caddesi üzerinde bulunan 1 nolu sağlık ocağı, yeni Hükümet Konağı yapılacağından dolayı yıkılacak. Bingöl Belediyesi’nin meclis toplantısında gerekli işlemlerin yapılması için Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yetki verildi.

Hürler Caddesi asfaltlama çalışması Haberi

Hürler Caddesi asfaltlama çalışması

Büyükşehir Belediyesi, Başiskele İlçesi’nde bulunan Hürler Caddesi’ni daha modern hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Cadde, Kullar ile Yuvacığı birbirine bağlaması yönüyle önem arz ediyor.


Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yolları modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Başiskele İlçesi’nde yol çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kullar ile Yuvacığı bağlayan yol olmaz özelliği taşıyan Hürler Caddesi’nde de asfalt çalışmaları yapılıyor.

BİN 500 TON ASFALT



Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen yol çalışmalarında bin 500 ton asfalt kullanılacak. 800 metrelik yola serilecek asfalt ile bölge açısında önemli bir yere sahip Hürlet Caddesi daha modern hale getirilecek. Böylece hem vatandaşlar hem de trafik rahatlamış olacak.





Manşet Kocaeli

Bu haber Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele İlçesi’nde bulunan Hürler Caddesi’ni daha modern hale getirmek için çalışmalarını...