02 / 05 / 2024

Hürriyet Emlak ve İZEKO iş bilriği

Hürriyet Emlak ve İZEKO iş bilriği

Hürriyet Emlak ile İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO), İzmir’de faaliyet gösteren emlak ofislerinin desteklenmesi yönünde yeni bir iş birliğine imza attı.

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Majed A A H Alturkaıt, Seyran Denli ve Zekeriya Denli ortaklığında kuruldu.

İttifak Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mesharı M M H A ve Naser L M F A. ortaklığında kuruldu.

Teymur Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Teymur Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Hüsnü Teymur tarafından kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

İzmir Bayraklı'da 20 depremzede aile evlerine kavuştu!

30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören 20 depremzede aileye ev teslimi yapıldı. Kiralık dairelerde oturacak ailelerin bir yıllık kira ücretlerini ise Hürriyet Emlak ve Ahbap Derneği tarafından ödendi.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

Dikkat emlakçılık yetki belgeniz iptal olabilir!

Türkiye’de emlak sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, Emlak Akademisi’nde yeni taşınmaz ticareti yönetmeliği, beraberinde getirdikleri ve gayrimenkul danışmanlarının nelere dikkat etmesi gerektiği konularını analiz etti.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Enkidu Emlak Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enkidu Emlak Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüssein A.H.Habeeeb ve Yarub A.S. Al-Jibawi  tarafından kuruldu.

Hürriyet Emlak ve İZEKO iş bilriği Haberi

Hürriyet Emlak ve İZEKO iş bilriği

Hürriyet Emlak, iş ortağı olan emlak ofislerine destek vermek üzere İzmir’de dev bir işbirliğine imza attı. Hilton Oteli’nde düzenlenen lansmana; Hürriyet Emlak Genel Müdürü Cenk Angın, Hürriyet Emlak Ticari Koordinatörü Çağrı Bozay, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve Başkan Vekili Selahattin Arslan, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Coşkun Beşok, İzmir Ticaret Borsası Baş Vekili Ercan Korkmaz, Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Hürriyet Emlak Genel Müdürü Cenk Angın, Hürriyet Emlak’ın emlak sektörüne getirdiği kolaylıklar ve İZEKO ile yaptıkları işbirliği hakkında katılımcılara bilgi verdi.


Emlak sektörünün her zaman Türkiye’nin lokomotifi olduğunu dile getiren Angın, “Bu kadar gelişmiş, bu...