10 / 05 / 2024

Hüsamettin İnaç kimdir

Hüsamettin İnaç kimdir

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) kentsel dönüşüm paneli düzenlendi. DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, moderatörlüğündeki panele bir çok bilim adamı katıldı.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Poco X5 Pro Hepsi Burada'da uygun fiyata!

Poco X5 Pro, Rs altında yeni bir orta sınıf 5G akıllı telefon Yeni Poco X serisi, eski modele göre birkaç yükseltme ile birlikte geliyor. Telefon, 120 Hz yenileme hızına sahip, 6,67 inç uzunluğunda 10 bit AMOLED ekrana sahip. Peki 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Akaryakıt fiyatlarına dev zam! Tabela değişim hızına yetişemiyor

Döviz kurundaki artış akaryakıt fiyatlarını derinden etkiledi. Bu gece yarısından itibaren benzinin fiyatı 2 lira 70 kuruş, motorinin 1 lira 37 kuruş, oto gazın ise 67 kuruş yükseldi. İşte tüm ve son fiyatların detayları...

Borsa İstanbul'da yükseliş hızlandı: 1 ayın zirvesine ulaştı!

Seçimin sonuçlanması ve yeni hükümete ilişkin öngörüler borsadaki yükselişin hızlanmasına sebep oldu. İşte ayrıntılar...

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ftich’ten seçim mesajı: ’14 Mayıs’taki seçim, Türkiye’nin kredi notu için çok önemli’

Derecelendirme kuruluşu Fitch, dün yayımladığı raporda, yetkililerin nihayetinde para politikasını sıkılaştırmaları halinde, Türk Lirası faiz oranı artışının Türk bankaları üzerindeki etkisinin artışın büyüklüğüne ve hızına bağlı olacağını ifade etti.

Xiaomi Pad 6 Tablet en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 29 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek çözünürlüklü ve yüksek tazeleme hızına sahip ekranıyla ön plana çıkar. cihazın Qualcomm Snapdragon 870 işlemcisi, yüksek performans ve hızlı işlem gücü sağlar.  Xiaomi Pad 6 Tablet  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arabul Kimdir?

Hüseyin Arabul kimdir? Hüseyin Arabul’un mesleği nedir? Hüseyin Arabul hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hülya Kefeli Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Hülya Kefeli kimdir? İşte Hülya Kefeli'nin biyografisi...

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsamettin İnaç kimdir Haberi

Hüsamettin İnaç kimdir

Açılış konuşmasında Dekan Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, mekan-kimlik ilişkisi üzerinde durarak kentin ve yerleşim tercihlerinin hayat ve ölüme bakışla doğrudan alakalı olduğunu ve yerleşik hayatla var olan kültür ve uygarlığın ancak kentsel dinamiklerle anlamlandırılabileceğini ifade etti.


Öte yandan Panelin ilk konuşmacısı olan İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Birsen Hekimoğlu, kentsel dönüşümün ideolojik temelleri hakkında bir tebliğ sundu. Malların, sermayenin, işçilerin ve paranın küresel çapta bir dolaşım serbestisine ulaştığı günümüz küresel ve postmodern dünyada kentsel dönüşüm faaliyetlerinin ehemmiyetine vurgu yapan Prof. Dr. Hekimoğlu, bu dönüşümün ideolojik kaygılardan ziyade sosyolojik gerçeklik temelinde kurgulanmasının gerektiğini dile getirdi.


Hitabını görsel ve işitsel unsurlar destekleyen ve slaytlar eşliğinde bir sunum yapan İstanbul üniversitesi Siyaset Bilimi Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Hatice...