16 / 05 / 2024

Hüseyin Anlayan Fatsa kentsel dönüşüm çalışmaları

Hüseyin Anlayan Fatsa kentsel dönüşüm çalışmaları

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Fatsa ilçemize ve vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetlerimiz katlanarak devam ediyor. Büyükşehir olmanın nimetlerinden daha da fazla yararlanacağız” dedi.

Fatsa'ya 304 dönümlük yeni sanayi alanı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ''Kurulacak olan yeni sanayi alanı 304 dönüm ve mevcudun 30 katı büyüklüğünde olacak'' diye konuştu. 

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 19 Ekim'de!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye binasındaki dükkanların satışı için ikinci ihale tarihini açıkladı. 

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 24 Ağustos'ta!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatından dükkan almak isteyen kişilere duyurularda bulundu. Anlayan, dükkanların ihalesinin 24-25 Ağustos’ta yapılacağını söyledi.

Fatsa'da yeni kent projeleri yapılıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gençlerin vakitlerini zararlı alışkanlıklarla geçirmek yerine spor yaparak değerlendirmeleri için mahallelere futbol sahaları yaptıklarını söyledi.

Fatsa Belediyesi'nin yeni hizmet binasının kaba inşaatı bitti!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Anlayan "Fatsa'da görülmemiş bir yapı ortaya çıkacak." dedi..

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, proje ve yatırımları inceledi. Anlayan, Ravza Camii çevresinin düzenlemesine destek sağlayacaklarını belirtti.

Fatsa'da yeni imar planları ile 16 okul yeri tahsis edildi!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni revize imar planında 16 tane yeni okul yeri tahsisi yaptıklarını açıkladı.

Ordu Fatsa'da kaçak yapılaşmanın önüne geçilecek!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Türkiye’de ilk defa kendilerinin uyguladığı “Kent Bilgi Sistemi” sayesinde beyan vermeyen bina ve arsa sahiplerine tebligat göndererek kaçak yapılaşmanın önüne geçtiklerini söyledi.

Fatsa'da 2016'da 15 metruk bina yıkıldı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada 2016 yılında şehir merkezindeki 34 metruk yapıdan 15’ini yıktıklarını söyledi.

Hüseyin Anlayan: Alt yapı yenilenmeden üst yapı yapılmıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2017 yılında Fatsa'da toplam 26 adet cadde ve sokakta kaldırım aydınlatması ile asfalt yol çalışması hizmete sunulacak” dedi.

Ordu Fatsa Belediyesi'nin yeni bina inşaatı başladı!

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan inşaatına başlanılan yeni belediye hizmet binası alanında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu ve teknik ekip de eşlik ettiler.

Ordu Fatsa Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

ORDU'nun Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binasının ihalesinin yapıldığını ve sözleşmesinin imzalandığını açıkladı. Belediye binasının zemin katında belediye ile beraber ayrıca 12 işyerleri de olacak.

Ordu Fatsa Devlet Hastanesi açıldı!

300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesini ziyaret eden Taşçı'ya, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve yardımcıları Muharrem Aktepe, Fatih Erişmiş, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Hüseyin Anlayan Fatsa kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Hüseyin Anlayan Fatsa kentsel dönüşüm çalışmaları

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Fatsa ilçemize ve vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetlerimiz katlanarak devam ediyor. Büyükşehir olmanın nimetlerinden daha da fazla yararlanacağız” dedi.


Başkan Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada, “Büyükşehir olmakla birlikte Ordu ilimiz farklı bir sürece girdi. Büyükşehire alışma noktasında bizler de vatandaşlarımız da belirli bir süre sıkıntı çektik ancak sorunların hepsi aşıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi çok büyük hızlı bir gelişim sağladı. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçe belediyeleri de buna bağlı olarak çok hızlı bir yol aldı. Yeni kurulan büyükşehir belediyeleri bizim geldiğimiz noktalara ulaşamadılar. Büyükşehir işbirliği içerisinde yaptığımız hizmetler katlanarak devam ediyor. Büyükşehir olmanın nimetlerinden daha da fazla yararlanacağız. Projelerimizi başlatacak aşamaya geldik. Seçimler öncesi hangi vaatte bulunduysak hepsi tamamlanacak. Çoğunluğu Büyükşehir Belediyemizle olmak üzere Fatsa Belediyemiz adına...