25 / 07 / 2024

Hüseyin Anlayan ordu

Hüseyin Anlayan ordu

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan kimdir? Hüseyin Anlayan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Anlayan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Anlayan..

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, proje ve yatırımları inceledi. Anlayan, Ravza Camii çevresinin düzenlemesine destek sağlayacaklarını belirtti.

Hüseyin Anlayan: Alt yapı yenilenmeden üst yapı yapılmıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2017 yılında Fatsa'da toplam 26 adet cadde ve sokakta kaldırım aydınlatması ile asfalt yol çalışması hizmete sunulacak” dedi.

Ordu Fatsa Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

ORDU'nun Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binasının ihalesinin yapıldığını ve sözleşmesinin imzalandığını açıkladı. Belediye binasının zemin katında belediye ile beraber ayrıca 12 işyerleri de olacak.

Hüseyin Anlayan Fatsa'daki projelerini anlattı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Fatsa ilçemize ve vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetlerimiz katlanarak devam ediyor. Büyükşehir olmanın nimetlerinden daha da fazla yararlanacağız” dedi.

Ordu Fatsa'da emlak vergilerinin son ödeme tarihi açıklandı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2015 yılı çevre temizlik, emlak, ilan reklam ve yol katılım payı 2. taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu açıkladı.

Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını bugün gerçekleştirdi. Oturum başkanlığını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın yaptığı Eylül ayı toplantısında, ihtisas komisyonundan gelen raporlar ile dairelerden gelen teklifler görüşüldü.

Hüseyin Anlayan Fatsa'daki kentsel dönüşümü anlattı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "hizmetlerimiz de durmadı daha yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni süreçte Fatsa ilçemizde ve bölgemizde çok ciddi çalışmalar başladı ve devam ediyor. " dedi.

Hüseyin Yıldırım'dan yeni havalimanı müjdesi!

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Ordu-Giresun ve Hakkâri Yüksekova'nın açılmasıyla havalimanı sayısının 55'e yükseleceğini belirterek, "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor" dedi

Hüseyin Anlayan: Fatsa Limanı kapatılmayacak!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Limanı’nın kapatılacağı yönünde kamuoyunda muhalefet tarafından ifade edilen haberin tamamen asılsız olduğunu belirterek, “Fatsa Limanı kapatılmıyor, kapatılmayacak” dedi.

Ordu Fatsa'da Kapalı Pazar Yeri projesine başlanıyor!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, pazarcı esnafı yağmurdan ve soğuktan kurtaracak olan Kapalı Pazar Yeri projesinin Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılacağını söyledi..

Fatsa'ya katlı otopark geliyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa’da 500 araçlık katlı otopark yapacağını söyledi. Anlayan katlı otoparkın zemin katında haftanın bir günü köylü pazarı kurulacağını anlattı.

Hüseyin Öztürk kimdir?

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk kimdir? Hüseyin Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Öztürk, ne zamandan beri Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak çalışmalarına devam ediyor?

Hüseyin Anlayan ordu Haberi

Hüseyin Anlayan ordu

Hüseyin Anlayan kimdir?

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1968 yılı Fatsa Meşebükü Köyü doğumluyum. İlköğretimimi Meşebükü Köyü ilkokulunda, Ortaöğretimimi Fatsa Ortaokulunda tamamladım. 


Ortaokul son sınıfta girmiş olduğum sınavda İstanbul Kabataş devlet parasız yatılı Lisesini kazandım. Daha sonra Fatsa`lı öğrencilerin nakillerinden dolayı Lise öğrenimimi Konya Taşkent devlet parasız Lisesinde yatılı olarak tamamladım.

Üniversite sınavında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünü kazandım.

Maden Mühendisliği Bölümünden mezuniyetim ardından 1990 yılında Etibank Antalya Ferrkrom Fabrikasında yönetici olarak göreve başladım.

Daha sonra Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandım. 1996 yılında kendi isteğimle devlet memurluğundan istifa ederek yeniden Üniversite eğitim hayatına geri döndüm. 


İnşaat eğitimi bölümüne devam ederken tecrübe kazanmak amacıyla da aynı zamanda özel bir inşaat şirketinde çalışmaya...