05 / 05 / 2024

Hüseyin Aşçıoğlu

Hüseyin Aşçıoğlu

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Aşçıoğlu, Hüseyin Aşçıoğlu Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz'da Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun Avşa'daki villası yandı!

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun geçen yıl Norveç'ten getirilen ahşap malzemelerle yaptırıldığı öğrenilen villa, yaklaşık 1,5 saatte kül oldu.

Aşçıoğlu, Selenium Retro'nun temelini attı!

Aşçıoğlu, toplam 100 milyon dolar yatırımla İstanbul Ataköy’de inşa ettiği yeni projesi Selenium Retro’nun temelini atarak projeye başladı. Proje iki blok ve 396 üniteden oluşuyor.

Aşçıoğlu İnşaat'a Dubaili ortak!

Gayrimenkulün yurtiçinde parlayan yıldızı, yurtdışından yatırımcı çekmeye devam ediyor. Dubai'nin önde gelen bir inşaat şirketi Aşçıoğlu İnşaat ile ortak proje geliştirecek.

Aşçıoğlu İnşaat Zöet ile işbirliği gerçekleştirdi!

Gayrimenkul yatırımcısı Aşçıoğlu, Ataköy'de inşa ettiği Selenium Ataköy projesi için ses ve görüntü sistemleri markası Zöet ile işbirliği gerçekleştirdi.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy Projesi için Zöet ile işbirliği yaptı!

Gayrimenkul yatırımcısı Aşçıoğlu, Ataköy'de inşa ettiği Selenium Ataköy projesi için ses ve görüntü sistemleri markası Zöet ile işbirliği gerçekleştirdi.

Aşçıoğlu İnşaat yatırımlarına devam edecek!

Dünyaca ünlü ses ve görüntü sistemleri markası Zöet ile Selenium Ataköy projesi için işbirliği gerçekleştiren Aşçıoğlu, yatırımcılarına çok özel fırsatlarla sürdürüyor.

2006 yılında Aşçıoğlu İnşaat, Selenium ile İstanbul dışına çıkacak!

2006 yılına kadar İstanbul'da 5 ayrı yerde inşa ettiği Selenium projesiyle toplam 534 daireye imza atan Aşçıoğlu İnşaat, Selenium projelerini İstanbul dışında farklı illere taşıyacakmış.

Aşçıoğlu'ndan 321 dairelik Selenium Ataköy projesi!

Aşçıoğlu, İstanbul’un ticaret noktalarından hizmet sektörünün yoğun olarak faaliyet gösterdiği Ataköy’de inşa ettiği Selenium Ataköy 321 daireden meydana geliyor.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy eliptik mimari tasarımıyla dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy, eliptik mimari tasarımı sayesinde dairelerde daha fazla ışık ve daha geniş mekân algısı vererek yatırımcılarına ferah bir yaşamın anahtarını sunuyor.

Hüseyin Aşçıoğlu Haberi

Hüseyin Aşçıoğlu

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Aşçıoğlu, Hüseyin Aşçıoğlu Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu. 


Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...