04 / 05 / 2024

Hüseyin Aslan yeni Konut Endeksi verileri

Hüseyin Aslan yeni Konut Endeksi verileri

Aylık ve Yeni Konut Endeksi verilerini değerlendiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye genelinde 200’den fazla yan sektörü besleyen inşaat sektöründeki maliyet artışının, enflasyon oranının üzerinde gerçekleşmesine dikkat çekti.

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Hüseyin Emre Uzer, Yeni Gimat GYO'dan ayrıldı!

Yeni Gimat GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Hüseyin Emre Uzer bu görevlerinden ayrıldı.

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Acil 15 bin yeni bina!

Kentsel dönüşümün yıllardır dile getirildiğini fakat kimsenin uyarıları dikkate almadığını kaydeden Hüseyin Aslan, “Uydu kentler baz alınmalı. Hemen yeni konut alanı yaratılmalı” dedi.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

Hüseyin Keskin, Sultanbeyli projelerini açıkladı!

Sultanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin, hayata geçireceği yeni projelerini açıkladı.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Rıza Hüseyin Erkanlı yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün Şişli'de yeni bir şirket kurdu.

Hüseyin Aslan yeni Konut Endeksi verileri Haberi

Hüseyin Aslan yeni Konut Endeksi verileri


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Merkez Bankası verilerine göre inşaat sektöründeki maliyet artışının enflasyon oranının üzerinde gerçekleştiğini söyledi.


Merkez Bankası tarafından yayımlanan Aylık ve Yeni Konut Endeksi verilerini değerlendiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye genelinde 200’den fazla yan sektörü besleyen inşaat sektöründeki maliyet artışının, enflasyon oranının üzerinde gerçekleşmesine dikkat çekti. İnşaat maliyeti bakımından 2013-2014 Kasım aylarını kapsayan bir yıllık sürede konut fiyatları artışının yüzde 15,75, yeni konut fiyatlarındaki artış oranının da yüzde 15,8 olduğunu kaydeden Aslan, “İkinci el konut fiyatları da 2014 yılında yüzde 16,89’luk bir artış göstermiştir. Buna karşılık 2014 Kasım ayı tüketici fiyat artışı yüzde 9,15, üretici fiyat endeksi de yüzde 8,36 olarak gerçekleşmiştir. Öte yandan kiralardaki artış, konut fiyatları kadar olmadığı için önceki yıllarda yaklaşık olarak...