14 / 05 / 2024

Hüseyin Avni Yazıcı

Hüseyin Avni Yazıcı

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 24 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Hüseyin Avni Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Yazıcı tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Baydar vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1915 mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Baydar hayatını kaybetti.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Murat Yazıcı: Rize'de kentsel dönüşüm projelerini hızlandırmalıyız!

İnşaat Mühendisleri Rize Şubesi Başkanı Murat Yazıcı yaptığı açıklamada Rize’de deprem tedbirlerinin alınması ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Hüseyin Avni Aker Stadı 22 milyon TL'ye millet bahçesi olacak!

Trabzon'da bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi için 21 milyon 956 bin TL harcanacak. İnşaat çalışmaları Aslanlar İnşaat ve Enam İnşaat tarafından yürütülecek.

Hüseyin Avni Sipahi'den kira yardımı vaadi!

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçildiğinde kirada oturan Çekmeköy sakinlerine kira yardımı yapacağını açıkladı.Ayrıca Sipahi, projelerini notere onaylattırdığını da söyledi.

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Hüseyin Avni Paşa'nın miras davasında flaş gelişme!

Osmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa’nın 4’üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) Anadolu Hisarı’ndaki 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Hüseyin Avni Aker Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıktı.

Genç Yazıcı İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Genç Yazıcı İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Kenan Yazıcı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

3 boyutlu yazıcılar inşaat sektörüne giriyor!

3D yazıcı üretim firması Contour Crafting’in yüzde 30’unu satın aldığını duyuran Doka Kalıp, ilk seri üretimine hazırlandığı robotik 3 boyutlu yazıcılar sayesinde yapıların hızlı bir şekilde tamamlayabileceğini açıkladı.

Hüseyin Avni Yazıcı Haberi

Hüseyin Avni Yazıcı

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Hüseyin Avni Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1-Kamu veya özel veya gerçek ve tüzel kişiler için her türlü çevresel sağlık ve eğitimi alanında danışmanlık ve mühendislik hizmetleri  vermek.  2-Çevre ile ilgili olarak her türlü plan,proje,etüt ve fizibilite hazırlamak doğaya yeniden kazandırma planları çevre durum raporlar,akustik       rapor,emisyon raporu,gürültü haritaları hazırlama.İç hava kalitesi ölçümleri temiz odalarda yapılan ölçüm ve validasyonlar ve ısıtma ve havalandırma iklimlendirme sistemlerinin   ölçümlerini yapmak.                                            ...