29 / 04 / 2024

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 24 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Hüseyin Avni Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.



AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Hüseyin Avni Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1-Kamu veya özel veya gerçek ve tüzel kişiler için her türlü çevresel sağlık ve eğitimi alanında danışmanlık ve mühendislik hizmetleri  vermek.  2-Çevre ile ilgili olarak her türlü plan,proje,etüt ve fizibilite hazırlamak doğaya yeniden kazandırma planları çevre durum raporlar,akustik       rapor,emisyon raporu,gürültü haritaları hazırlama.İç hava kalitesi ölçümleri temiz odalarda yapılan ölçüm ve validasyonlar ve ısıtma ve havalandırma iklimlendirme sistemlerinin   ölçümlerini yapmak.                                                                                                           3-Çevre kirliliğinin(toprak,hava,su) önlenmesini ve tespitine yönelik her türlü proje,araştırma,geliştirme ve uygulama hizmetleri vermek.Kirletici kaynakların kirliliğinin tespitine  ilişkin farklı çevresel kesimlerden numune almak ölçümlemek ve değerlendirmek ve bu amaca yönelik olarak her türlü laboratuvar hizmetlerini vermek. Her türlü çevresel kirliliğin   tespitinde ve çevrenin korunmasında kontrolörlük uygulama ve yönetim hizmetleri vermek ve denetim faaliyetlerinde bulunmak.                                                                                 4-İş sağlığı ve güvenliği konusunda her türlü riski tespit etmek ölçümlemek değerlendirme ve bu konuda her türlü raporlama danışmanlık eğitim ve denetim hizmetleri   verilmesi.                                                                                                                                     5-Gıda su üretim ve satış faaliyetlerinde bulunan tesislerinTürk gıda kodeksi ile ulusal mevzuata ve ISO-EN gibi bütün kalite sistemlerinde istenilen hijyen denetim gıda kontrol ve tetkik işlemlerini yapmak kontrol forumlarını düzenlemek ve rapor vermek gıda ve içeceklerden deney prosedürüne uygun numune almak ve uygun koşullarda laboratuvarlara taşımak hijyen denetimiyle paralel gıda ve sular ile üretim satış tesislerinde cihaz ve ekipmanlarla yerinde ölçüm ve deney yapmak uluslararası ve ulusal çevre mevzuatı ile ISO-EN ve diğer kalite standartlarının gerektirdiği her türlü çevre laboratuvar analizlerini yapmak 6-Şirket Yurt İçinde ve Yurt Dışında, Her Türlü ,Ölçüm ve Analiz ve Laboratuvar hizmetleri verebilir. 7-Şirket Konusu ile ilgili reklam promosyon halkla ilişkiler kampanyaları düzenlemek bunun için gerekli piyasa araştırmaları yapmak veya yapılmasını organize etmek. 8- Gerekli olan her türlü araç, gereç ekipman ve nakil vasıtası almak, satmak,kiralamak ve kiraya vermek. 9-Konusu ile ilgili olarak her türlü imtiyaz, telif hakkı, ruhsat,patent,ihtira beraatı alabilir, kiralayabilir, devredebilir ve satabilir.Bu konularla ilgili bilgi transferi sağlayabilir. 10-Yerli ve tabancı ve tüzel özel kişilerle amaçları doğrultusunda ortaklık tesis etmek, kira anlaşmaları ve işbirliği yapmak, hisse satın almak ve hisseleri satmak.  



Geri Dön