14 / 05 / 2024

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 24 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Hüseyin Avni Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Konut sektöründe Ocak 2022'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 98. sayısı yayınlandı. Peki konut sektöründe Ocak 2022'de neler yaşandı?

Bitcoin çakıldı! 38 bin doları test etti!

Kripto para piyasalarında sert değer kaybı yaşandı. Haftanın son gününde Bitcoin 38 bin doları test etti.

Konut sektöründe Aralık 2021'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 97. sayısı yayınlandı. Peki 2021 Aralık ayında konut sektöründe neler yaşandı?

Konut sektöründe Eylül 2021'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 95. sayısı yayınlandı. Peki 2021 Eylül'de konut sektöründe neler yaşandı?

Ağustos 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 94. sayısı yayınlandı. Peki Ağustos 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

Temmuz 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 93. sayısı yayınlandı. Peki Temmuz 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

Atalab Akademi Test Analiz Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atalab Akademi Test Analiz Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Işık ve Uğur Işık ortaklığıyla kuruldu.

Analiz Test Çevre Sağlığı Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Test Çevre Sağlığı Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selehattin Baydemir ve Haşim Gençbay ortaklığında kuruldu. 

Kocaeli'ne Sporcu Performansı Test Ve Analiz Merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak Sporcu Performansı Test ve Analiz Merkezi’nde vücut ölçüm testlerinin yanı sıra sporcuların sürat, çabukluk, esneklik, reaksiyon, kas kuvveti, denge ve dayanıklılığını ölçen testler gerçekleştirilecek

Marmara Analiz Test Mobil Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Analiz Test Mobil Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kul tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 24 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Hüseyin Avni Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Mehmet Sekmen: Kazaların yaşandığı Yenişehir kavşağına üst geçit yapılacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, trafik kazalarının yaşandığı Yenişehir girişindeki kavşağa üst geçit yapılacağını bildirdi. Sekmen, üst geçidin en kısa sürede inşa edileceğini söyledi...

Novotel and Ibis Hotel Kayseri, Yeşil Hotel belgesi aldı!

Novotel and Ibis Hotel Kayseri, bölgede 'Yeşil Hotel' belgesi alan ilk otel oldu.Otel elektrik, su ve enerji kullanımında tasarruf sağlayarak değerlendirmede önemli bir kriteri gerçekleştirdi.

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu Haberi

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Hüseyin Avni Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1-Kamu veya özel veya gerçek ve tüzel kişiler için her türlü çevresel sağlık ve eğitimi alanında danışmanlık ve mühendislik hizmetleri  vermek.  2-Çevre ile ilgili olarak her türlü plan,proje,etüt ve fizibilite hazırlamak doğaya yeniden kazandırma planları çevre durum raporlar,akustik       rapor,emisyon raporu,gürültü haritaları hazırlama.İç hava kalitesi ölçümleri temiz odalarda yapılan ölçüm ve validasyonlar ve ısıtma ve havalandırma iklimlendirme sistemlerinin   ölçümlerini yapmak.                                            ...