30 / 04 / 2024

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

Özmiraç Metal Çelik Konstrüksiyon Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmiraç Metal Çelik Konstrüksiyon Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Demir tarafından kuruldu.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'tan enflasyonla mücadeleye destek geldi!

Demir İnşaat hükümet tarafından başlatılan yeni kampanyaya çok kazandıran projelerini dahil ederek destek verme kararı aldı....

İron Hırdavat Demir İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İron Hırdavat Demir İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Keskin tarafından kuruldu. 

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Alim Emre Demiroğlu tarafından kuruldu. 


Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Kurtköy Mah.Ankara Cd.N:289/21...