29 / 04 / 2024

Hüseyin Kaşkaş kim

Hüseyin Kaşkaş kim

“Afete Hazır Sakarya projesi” hakkında da bilgi veren AFAD Müdürü Hüseyin Kaşkaş, acil durum çantasının öneminden de bahsetti. Sakarya’da onarılması gereken 392 bina ve 194 dairenin olduğuna da dikkat çekildi.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Pera Hırdavat Kağıt Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Hırdavat Kağıt Elektrik Anonim Şirketi KArtal'da Mete Toksoylu tarafından kuruldu.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

İzmir Hacı Kaçanlar Camii açıldı!

Selçuklu İşadamı Hüseyin Kaçan tarafından yaptırılan Hacı Kaçanlar Camii törenle açıldı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız başta olmak üzere çok sayıda protokol üyelerinin katıldığı açılışta, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri için de dua edildi.

Hüseyin Sözlü kentsel dönüşümde iddialı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kentsel dönüşüme önem veriyor. Çok da iyi yapıyor... Önem vermek de zorunda çünkü Adananın başka çıkış yolu yok .Kentsel dönüşümü çok da geniş kapsamlı oluşturmak zorunda. Neden mi ?...

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeşil bina sayısı artmalı!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Adana Sürdürülebilir Yeşil Bina Proiesi Eğitim Desteği, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından kabul edildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "çevreci-yeşil" bina sayısının artırılması gerektiğini söyledi

Hüseyin Üzülmez'den belediye hizmet binası inşaatı iddialarına yanıt!

Kartepe'de devam eden belediye hizmet binası inşaatı ile ilgili iddialarda bulunan Cumhur Karakadılar'a yanıt veren Hüseyin Üzülmez, "Halkımızın yararına olduğuna inandığımız her konuda, risk almaktan kaçınmayız" dedi.

Hüseyin Yıldırım Erbaa'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başlattı!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, ilçede bin 500 adet kaçak yapı olduğunu ifade ederek, "Kaçak yapılaşma siyasi hayatıma inat olsa da mücadele edeceğim" dedi.

Hüseyin Kaşkaş kim Haberi

Hüseyin Kaşkaş kim

Sakarya Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu, beraberindeki Başkan Yardımcısı Lütfiye Koç, Halkla İlişkiler Başkanı Özlem Koç ve Medya Birim Başkanı Büşra Çınar ile birlikte Karaman Mahallesi’nde bulunan Sakarya İl Afet Eğitimi Derneği kadın kolları çalışmaları hakkında AFAD Müdürü Hüseyin Kaşkaş’a bilgi veren Çobanoğlu, afet bilinci ile yaşanması gerektiğini dile getirerek, derneklerinde afet eğitimi verilmesi noktasında destek istedi. Müdür Kaşkaş ise, afet geldiğinde hiçbir ayrım yapmadan herkese geldiğini vurgulayarak, Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olarak Sakarya’daki tüm STK’larla diyalog halinde olduklarının altını çizdi.


Afet çantası

“Afete Hazır Sakarya projesi” hakkında da bilgi veren Kaşkaş, acil durum çantasının öneminden de bahsetti.  Ziyarette ayrıca, Sakarya’da onarılması gereken 392 bina ve 194 dairenin olduğuna da dikkat çekildi. Ziyaret...