16 / 05 / 2024

Hüseyin Keskin toplantı

Hüseyin Keskin toplantı

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ilçede faaliyet gösteren mimarlık ofisi, müteahhit, yapı denetim firmaları ve emlak ofisi sahipleriyle yaptığı toplantıda bir araya geldi.

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

Sultanbeyli Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı gerçekleşti!

31 Mart seçimlerinden sonra Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.

Hüseyin Keskin, Sultanbeyli projelerini açıkladı!

Sultanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin, hayata geçireceği yeni projelerini açıkladı.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Keskin'den Sultanbeyli metrosu açıklaması!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Genç: Konut sorunumuzu çözüme ulaştırıyoruz!

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, geleneksel bilgilendirme toplantısında öncelikli olarak ilçenin 18 uygulamasına ağırlık verdiklerini İfade ederek, "Konutlaşma gelişmeye katkı sağlamaktadır" dedi.

3. Havalimanı inşaatı Hüseyin Keskin döneminde nasıl ilerleyecek?

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştirmek ve 25 yıl boyunca işletmesini yapmak üzere kurulan İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanı, havacılık sektörünün deneyimli ismi Hüseyin Keskin oldu.

Hüseyin Sözlü: Adana'da arsa rantçılığının önünü kestik!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Muhtarlarla İstişare Toplantısı'nda Seyhan ilçesinin mahalle muhtarlarıyla buluştu. Başkan Sözlü: Arsa rantçılığının önünü jilet gibi kestik. Allah'ın izniyle… Adana'nın merkezini yenileyeceğiz.

Hüseyin Sözlü'den Karataş'a yatırım müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karataş İlçesi’ne bağlı Bahçe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiği toplantıda “Halktan beslenen yönetimler ayakta kalır” dedi. Bahçe’ye yapılan hizmetleri değerlendiren Sözlü, yeni müjdeler verdi.

Hüseyin Keskin toplantı Haberi

Hüseyin Keskin toplantı


Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ilçede faaliyet gösteren mimarlık ofisi, müteahhit, yapı denetim firmaları ve emlak ofisi sahipleriyle yaptığı toplantıda bir araya geldi.


Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Sultanbeyli’ye yapılan yatırımları inşaat sektörünün temsilcileriyle değerlendirdi. Yatırımcıların Sultanbeyli’nin gelişiminde önemli rol oynadığını ifade eden Başkan Keskin, “Sizler Sultanbeyli’nin ekonomik ve fiziksel kalkınmasının temel taşlarısınız. İlçemizde yaptığınız yeni konutlarla, iş yerleriyle Sultanbeyli’nin daha güzel yapılara kavuşmasını sağlıyorsunuz. Bununla birlikte ilçemize kazandırdığınız nitelikli konutlar Sultanbeyli’nin İstanbul’un içinden göç almasına katkı sunarken, halkımızın da güvenle yatırım yapmasına olanak sağlıyor. Diğer taraftan açılan yeni işletmeler halkımıza ekmek kapısı oluyor, istihdam sağlıyor ve ekonomimizi canlı tutuyor. Bu açıdan sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin de katkılarıyla ilçemizi daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.


Birkaç yıl öncesine kadar Sultanbeyli’nin ciddi sorunlarla...