28 / 04 / 2024

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...



Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılan Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki sahra hastanesi inşaat çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Keskin, DHMİ'nin internet sitesinde yaptığı açıklamada,‬ Atatürk havalimanındaki hastane inşaatının, ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Salgınla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki sahra hastanesi inşaat çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü ifade eden Keskin şöyle konuştu:

"Hastane inşaatı ile genel havacılık ve kargo operasyonlarının farklı bölgelerde kesintisiz bir şekilde devam ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulunduk. 14 kurala riayet ettiğimiz bu günlerde özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

Keskin, Atatürk Havalimanı'nda, hastane inşaatı ile genel havacılık ve kargo operasyonlarının farklı bölgelerde kesintisiz şekilde sürdüğünü de dile getirdi. Keskin, "Türk havacılığının gelişimindeki tarihi misyonunu tamamlayıp hizmet nöbetini dünyanın yeni havacılık merkezi İstanbul Havalimanı'na devreden Atatürk Havalimanı'nda pandemi ile mücadelede büyük önem taşıyan sahra hastanesi inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor" diye konuştu. 

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında son durum! 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Sancaktepe'deki hastane inşaatı tam gaz! 

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaat tam gaz!


Geri Dön