29 / 04 / 2024

Hüseyin Keskin'den Sultanbeyli metrosu açıklaması!

Hüseyin Keskin'den Sultanbeyli metrosu açıklaması!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...



 

Mülteciler Derneği’nde mahalle muhtarları ve azalarıyla program gerçekleştirildi. Mülteciler Derneği’nde mahalle muhtarları ve azalarıyla yapılan programa Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin katıldı.

 

Sultanbeyli Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen, Sultanbeyli’de 2009 yılından bu yana gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerden bahsederek geleceğe dönük projeleri anlattı.

 

Sevinç’ten sonra kürsüye çıkan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Tüm dünyaya karşı mücadele ediyoruz. Alçaklık yapan ülkeleri tanıyoruz. Rabbim Afrin’de, Türkiye’de, dünyanın her yerinde bu vatan için mücadele eden kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şühedamıza rahmet olsun. Devletimizin yanında durmak zorundayız.” dedi.

 

Metro çalışmalarıyla ilgili olarak da açıklamalar yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Metro hattımızda bir sorun yok, metro devam edecek. Ulaşımla alakalı vatandaşlarımızdan gelen sıkıntılarla ilgili yeni devlet hastanemize ücretsiz seferler koyduk.” diye konuştu.

 

Son olarak mülkiyet problemiyle ilgili de konuşan Başkan Keskin, “1 milyon metrekarelik hisseli tapunun devrini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyemize ziyaretinden sonra kamuya geçirmiş olduk. Geriye 561 dönüm kaldı, onun takasını gerçekleştirmek için de çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor.” dedi.


 


Geri Dön