15 / 05 / 2024

hüseyin keskin metro açıklaması

hüseyin keskin metro açıklaması

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Bürge kimdir? 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.- Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi / Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bürge kimdir? Hüseyin Bürge hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Bürge biyografisi..

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli'nin ulaşım sorununu çözeceğiz!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, "Sultanbeyli, akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracak. Yenidoğan, Devlet Hastanesi, Çeşme Durağı arasında yeni metro hattını ilçemize kazandırarak ulaşım sorununu köklü bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi...

Hüseyin Keskin, Sultanbeyli projelerini açıkladı!

Sultanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin, hayata geçireceği yeni projelerini açıkladı.

Hüseyin Sözlü'den metro açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada köprü projelerinde yer alan çift hatlı demiryollarıyla metronun tamamlanması konusunda zaten gereken kritik yatırımları yaptıklarını söyledi.

Hüseyin Keskin'den Sultanbeyli metrosu açıklaması!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Sözlü: Devlet, Adana metrosu yatırımını üstlenmeli!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Metro yatırımları belediyeler için oldukça pahalı. Ulaştırma Bakanlığı bütün Türkiye’deki metroları devralarak belediyelerin üzerinden ciddi mali yük almış oldu. Ancak Adana metrosu hala devralınmış değil." dedi.

3. Havalimanı inşaatı Hüseyin Keskin döneminde nasıl ilerleyecek?

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştirmek ve 25 yıl boyunca işletmesini yapmak üzere kurulan İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanı, havacılık sektörünün deneyimli ismi Hüseyin Keskin oldu.

Hüseyin Sözlü: Adana metrosunu tamamlayacağız!

Hüseyin Sözlü şu an metro ile günlük 45 bin kişinin taşındığına dikkat ve yeni açacakları bulvarla hafif raylı sitemin altyapısı gerçekleştirerek, dairesel bir çözümle kent merkezinde bir milyon Adanalıyı taşıyacaklarını açıkladı.

Hüseyin Keskin Sultanbeyli'de gerçekleştireceği 34 projesini tanıttı!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin vizyonunu güçlendirmek için hazırladığı 34 projeyi tanıttı.Keskin, ulaşımdan, eğitime, sağlıktan sosyal hayata sorunların sıfırlandığı bir Sultanbeyli hedeflediklerini ifade etti...

Hüseyin Aslan Bayraklı'da satışa çıkarılan arsalara tepki gösterdi!

DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Seçime bir ay kala bu tür satış, hem etik hem de doğru değil. Alelacele yapılan bu satışların sonucu, genellikle suistimal olmuştur. Bayraklı’ya bu yaşatılmamalıdır.” dedi...

hüseyin keskin metro açıklaması Haberi

hüseyin keskin metro açıklaması

Mülteciler Derneği’nde mahalle muhtarları ve azalarıyla program gerçekleştirildi. Mülteciler Derneği’nde mahalle muhtarları ve azalarıyla yapılan programa Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin katıldı.

Sultanbeyli Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen, Sultanbeyli’de 2009 yılından bu yana gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerden bahsederek geleceğe dönük projeleri anlattı.

Sevinç’ten sonra kürsüye çıkan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Tüm dünyaya karşı mücadele ediyoruz. Alçaklık yapan ülkeleri tanıyoruz. Rabbim Afrin’de, Türkiye’de, dünyanın her yerinde bu vatan için mücadele eden kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şühedamıza rahmet olsun. Devletimizin yanında durmak zorundayız.” dedi.

Metro çalışmalarıyla ilgili olarak da açıklamalar yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Metro hattımızda bir sorun yok, metro devam edecek. Ulaşımla alakalı vatandaşlarımızdan gelen sıkıntılarla ilgili yeni devlet hastanemize ücretsiz...