14 / 05 / 2024

Hüseyin Özdinçer yatırımları

Hüseyin Özdinçer yatırımları

Bu haftanın konuğu, kentin batı yakasında inşaat ve otomotiv konusunda önemli faaliyetler gösteren Hüseyin Özdinçer. Tecrübeli iş adamıyla bölgede gerçekleştireceği yeni yatırımları konuştuk.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de Serkan Hüseyin Şefik tarafından kuruldu.

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Gayrimenkul yatırımları yükselişe geçti!

Pandemi ile beraber hız kaybeden gayrimenkul yatırımları yeniden yükselişe geçti. Sektörde yatırımların artması ile hareketlilik başladı. 

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Hüseyin Özdinçer yatırımları Haberi

Hüseyin Özdinçer yatırımları

Kocaeli’ye Değer Katanlar röportaj serimizde, geçen hafta olduğu gibi bu haftada kentimizin batı yakasından bir konuğumuz var.


Kentimizin tanınan ve prestij sahibi markalarından NAZER Otomotiv ve İnşaat’ın patronlarından, kendi yarattığı DARYAP markasıyla bölgede bir çok önemli projeye imza atarak yaşadığı coğrafyanın kaderine dokunuşlar yaparak mutlu olan bir iş adamı, Hüseyin Özdinçer.

Kendisiyle sohbetimiz sırasında kullandığı bir cümle bizleri çok etkiledi.

“Ben de yirmi sene önce orta halli bir esnaftım. Bugün büyük bir iş adamı oldum. Bu yolculuğumu ve tecrübelerimi, bugün benim on beş sene önceki konumumda olanlarla paylaşmak zorundayım” cümlesi, bir patronun nasıl iş adamlığından çıkıp da vizyoner bir iş lideri, bir rol model olacağının adeta özeti niteliğinde.

Darıca Sanayici İşadamları Derneği’nin başkanlığını da yapan Hüseyin beyin, sivil topluma yönelik felsefesi işte bu...