28 / 04 / 2024

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...



Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Borsa İstanbul'da bu hafta BIST 100 endeksi haftayı yüzde 4,37 kazançla 8.346,28 puandan tamamladı.  24 ayar külçe altının gram fiyatı bu hafta yüzde 0,10 değer kaybederek, 1.967 TL'ye, Cumhuriyet altınının fiyatı da yüzde 0,14 değer kaybıyla 13.220 TL'ye geriledi.

Dolar ise yüzde 0,39 değer kazanarak, 30,3100 TL olurken, Euro'nun satış fiyatı ise yüzde 0,33 yükseliş gösterdi ve 32,9860 TL oldu.

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/muratguItekin üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları açıkladı.

Murat Gültekin'in paylaşımı şu şekilde:

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar..

-Elektrik enerjisi ve hisseleri
-Gıda şirket hisseleri
-Bor madenleri
-Blokchain destekli yapay zeka yazılımları
-Toryum
-Bitcoin
-Gümüş
-Altın
-Köy içi imarlı arsa
-Sulu tarım arazisi
-Kuru tarım arazisi
-İstanbul-İzmir Konut
-Hongkong ve G.Kore borsaları

 

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Murat Gültekin'in paylaşımına gelen yorumlar...

 

 

 

Prof. Dr. Naci Görür, şehir şehir açıkladı: Tehlike buralarda arttı!

Kentsel dönüşüm, yüksek kiralar ve ev sahibi-kiracı tartışmaları İstanbul'dan İstanbul'a göçü tetikledi!

Emekli aylığını yükseltmek isteyenler dikkat! İşte maaşınızı 20 bin liranın üzerine çıkarmanın yolları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön