18 / 05 / 2024

Hüseyin Pözüt gaziemir ceza

Hüseyin Pözüt gaziemir ceza

İzmir Gaziemir'de yapacaklarını vadettikleri apartmanın 24 dairesini 156 kişiye sattıkları öne sürülen müteahhit Hüseyin Pözüt ile ortağı Selim Öngören'in yargılandığı davada karar çıktı.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Hüseyin Dinçel: Yabancıya konut satışında rekor geliyor!

Akyapı Kurucu Ortaklarından Hüseyin Dinçel TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi. İşte Dinçel'in o değerlendirmesi...

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

1 daireyi 6 kişiye satan müteahhite 178 yıl hapis!

İzmir Gaziemir'de yapacaklarını vadettikleri apartmanın 24 dairesini 156 kişiye sattıkları öne sürülen müteahhit Hüseyin Pözüt ile ortağı Selim Öngören'in yargılandığı davada karar çıktı.

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Hüseyin Üzülmez'den imar revizyon planı açıklaması!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İmar Revizyon Planından etkilenen Tepetarla Mahallesi üzerinden kendisine atılan iddialara yanıt verdi...

Hüseyin Genç: Konut sorunumuzu çözüme ulaştırıyoruz!

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, geleneksel bilgilendirme toplantısında öncelikli olarak ilçenin 18 uygulamasına ağırlık verdiklerini İfade ederek, "Konutlaşma gelişmeye katkı sağlamaktadır" dedi.

Hüseyin Özkaya: Türkiye’nin tekrar cazibe merkezi olabilir!

Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya bu yıl belirsizliklerin yüksek olacağını belirtti. Özkaya, ekonomi üzerinde aşağı yönlü riskler olsa da, Türkiye'nin tekrar cazibe merkezi haline gelebilmesi için ciddi bir potansiyel olduğunu düşünüyor.

Hüseyin Pözüt gaziemir ceza Haberi

Hüseyin Pözüt gaziemir ceza

Sözcü'de yer alan habere göre, müteahhit Hüseyin Pözüt ile ortağı Selim Öngören, Gaziemir’de inşa edeceklerini söyledikleri apartmandaki 24 daireyi, 2016'da 156 kişiye sattı. İnşaatına hiç başlanılmayan apartmandaki aynı dairenin birden fazla kişiye satıldığının ortaya çıkması üzerine, mağdurlar İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine başlatılan soruşturmada Hüseyin Pözüt ve Selim Öngören’in de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Pözüt ve Öngören tutuklanırken, diğer 7 kişi tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Sanıklar hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla İzmir 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bir dava açıldı. Davanın dün görülen son duruşmasına, tutuklu sanık Selim Öngören, tarafların avukatları, tutuksuz sanıklar ve bazı şikayetçiler de katıldı. Diğer sanık Hüseyin Pözüt cezaevinden SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) ile duruşmaya bağlandı. Sanık Hüseyin Pözüt olayda...