30 / 09 / 2024

hüsnü salih güder

hüsnü salih güder

Reyhanlı Yüksek Öğretimi Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Saruhan, meslek yüksek okulu bulunan ilçeye bir fakülte kazandırılması amacıyla üniversite rektörü ile yaptıkları görüşmeden olumlu sonuç aldıklarını bildirdi...

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Hüsnü Akhan Kimdir?

Hüsnü Akhan kimdir? Hüsnü Akhan’ın mesleği nedir? Hüsnü Akhan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gıpta İnşaat Orman Ürünleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıpta İnşaat Orman Ürünleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Sarı tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi Pendik'te Hüseyin Güder tarafından kuruldu.

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

Hüseyin Seyit Gürel, TSKB GYO'dan ayrıldı!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyit Gürel görevinden istifaen ayrıldı.  Şirketin boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Sevilay Kıran'ın seçilmesine karar verildi.

Karot Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Hırdavat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karot Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Hırdavat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Avni Ak tarafından kuruldu.

hüsnü salih güder Haberi

hüsnü salih güder

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine fakülte açılması yönünde yapılan girişimden olumlu sonuç alındığı belirtildi. 


Reyhanlı Yüksek Öğretimi Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Saruhan, meslek yüksek okulu bulunan ilçeye bir fakülte kazandırılması amacıyla Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ile yaptıkları görüşmeden olumlu sonuç aldıklarını söyledi.


Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin Hatay'da bir fakülte binası yapma isteği bulunduğunu belirten Saruhan, derneğin Reyhanlı Temsilcisi Hamit Şanverdi'nin girişimi ile binanın Reyhanlı'ya yapılmasını sağlayacağız. İlçenin ticari yapısına uygun olarak lojistik fakültesi kazandırmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız sürüyor." dedi.

MKÜ Rektörü Güder'in Reyhanlı'ya gelerek binanın yapılması ile ilgili inceleme yapacağını söyleyen Saruhan, ilçeye 4 yıllık fakülte kazanımı ile birlikte sosyal- kültürel ve ekonomik yönden canlılık getireceğini belirtti. UND Reyhanlı Temsilcisi Hamit Şanverdi ise fakülte binası yapımı için genel merkez nezdinde çalışmalarının...