02 / 05 / 2024

Hüsrev Kutlu kim

Hüsrev Kutlu kim

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirileceğini söyledi. Kutlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin, Adıyaman ziyareti sonrası kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

İndirim şenliği hız kesmeden devam ediyor ! Kim market 10 Eylül 2022 fiyat listesi ...

Kim markette her şey indirimde. Birçok üründe fiyatlar piyasanın çok altında satışa sunuluyor. Sizde indirimden yararlanmak için en yakın Kim mağazasına uğrayın. Bu fiyatları kaçırmayın. İşte 10 Eylül 2022 Kim market fiyat listesi...

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...

Yake İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yake İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kutlu tarafından kuruldu.

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi kuruldu!  

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Koray Küçükali ve Mustafa Hüsrev Şahan ortaklığında kuruldu.

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

ÇED raporunun onaylandığı Kanal İstanbul'da sular durulmuyor. Kanal İstanbul projesi için hem muhalefet hem de hükümet cephesinde art arda açıklamalar geliyor. Peki Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

Kayseri'de Gıyaseddin Keyhüsrev'in yaptırdığı tarihi köşke restorasyon!

Kayseri'de, Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Gıyaseddin Keyhüsrev döneminde inşa edilen Hızır İlyas Köşkü'nde restorasyon çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, tarihi yapılara sahip çıkarak gelecek kuşaklara aktaracaklarını söyledi.

Kutluram Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutluram Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kutlu tarafından kuruldu. 

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Hüsrev Kutlu kim Haberi

Hüsrev Kutlu kim

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirileceğini söyledi. Kutlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin, Adıyaman ziyareti sonrası kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kutlu, "Kentsel dönüşüm projelerinin biran önce hayata geçirile bilmesi için Bakanımız talimat verdi. 

Bizler de gerekli çalışmaları yapacağız ve bu ay sonuna kadar hızlı bir biçimde Adıyaman'da, yeni bir çarşı yeni bir yerleşim alanı oluşturacağız. Eski yerleşim alanlarının komple yıkılarak yeniden yapılmasını hedefliyoruz. Şehrimize yepyeni bir çarşı merkezi ve yeni bir ulaşım merkezi kazandırmak istiyoruz" dedi. 


Adana İlk...