02 / 05 / 2024

Husseın Omar Abood Skloua

Husseın Omar Abood Skloua

Almaali Turizm İnşaat Emlak ve Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Husseın Omar Abood Skloua ve Salem Amer Mubarek Bu Kassım ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Şişli'de kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Lolo Dağ İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lolo Dağ İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Husseın M. Abujabal tarafından kuruldu.

Sparkly İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sparkly İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Husseın ve Muhammed Aksa ortaklığında kuruldu.

Sıno Gayrimenkul Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıno Gayrimenkul Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Sıno, Alan Seıno, Ezeddeın Sıno ve Husseın Sıno ortaklığında kuruldu.

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nader Mohammad Husseın Lambaz ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu.

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Husseın ABD A.H. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

Zeesham Investment İnşaat Petrol Transport Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeesham Investment İnşaat Petrol Transport Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahıd Husseın tarafından kuruldu.

Mari Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Anas Nabulsı ve Hasan Husseın ortaklığında kuruldu.

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da Omar Almousallı tarafından kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Hikma Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hikma Property Gayrimenkul Limited Şirketi Başakşehir'de Erol İncedal, Idrıs Ahmed Husseın ve Kamel Sehaılıa ortaklığında kurldu. 

Vegaist Group Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vegaist Group Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Husseın M.S. Sedeeq, Mesut Turakul, Ömer Aydın ve Tarık Paşa ortaklığında kuruldu.

Husseın Omar Abood Skloua Haberi

Husseın Omar Abood Skloua

Almaali Turizm İnşaat Emlak ve Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Husseın Omar Abood Skloua ve Salem Amer Mubarek Bu Kassım ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Şişli'de kuruldu. 


Almaali Turizm İnşaat Emlak ve Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-  Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-  Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama...