17 / 05 / 2024

Hutsuıte Otelcilik kimin

Hutsuıte Otelcilik kimin

Hutsuıte Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Hut tarafından kuruldu. 

Hacıbayram Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbayram Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erim Özdemir ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

Şenbal Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şenbal Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye beddeli ile Meriç Balkan ve Ufukcan Şenocak ortaklığında kuruldu.

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 0bin TL sermaye bedeli ile Ali Elmas ve Zeynel Doğan ortaklığında kuruldu.

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Acıbiber tarafından kuruldu.

Azra Sultan Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Azra Sultan Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 40 bin TL sermaye bedeli ile Hayal Canan Kavak ve Hülya Ekilsin ortaklığında kuruldu.

Amanta Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanta Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Durmaz tarafından kuruldu.

Mkport Turizm Tekstil Otelcilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkport Turizm Tekstil Otelcilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kara tarafından kuruldu.

Mavirem Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavirem Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Yeşilyurt ve Mustafa Okay Çınar ortaklığında kuruldu.

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Erbaş ve Kemalettin Erbaş ortaklığında kuruldu.

Binseher Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Binseher Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Kamacı tarafından kuruldu.

Karamans Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karamans Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Salih Karaman tarafından kuruldu.

Marmara City Turizm Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara City Turizm Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Sevim tarafından kuruldu.

Hutsuıte Otelcilik kimin Haberi

Hutsuıte Otelcilik kimin

Hutsuıte Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Hut tarafından kuruldu. 

Hutsuıte Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibikonaklama, dinlenme, gezme, eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar.su sporları, kış sporları, doğa sporları,dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bufaaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir. - 1618...