27 / 04 / 2024

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat nerede

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat nerede

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdulkadir İba Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi'nde açıldı.

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Sultangazi’de 300.000.00 TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Şahin ve Eyüp Erçel ortaklığıyla kuruldu.

Umre fiyatları 2022 belli oldu! Umrede bir günde otel ve yemek masrafı ne kdar olacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 yılına ait hac ve umre tarihlerini belirledi. Hac ibadetini yaparak hacı olmak isteyen adaylar ve umre ibadeti yapmak isteyenler söz konusu tarihlerde Suudi Arabistan'ın Mekke şehrindeki kutsal Kabe'ye giderek ibadetlerini yapabilecek.

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Türki Manasik Turizm Hac Umre Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Türki Manasik Turizm Hac Umre Organizasyonları Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Achraf Lasry tarafından kuruldu.

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdulkadir İba Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi'nde açıldı.

Vizyon Turizm Grup şirketleri tek çatı altında birleşti!

Delüks / lüks Hac - Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm, bünyesinde bulunan grup şirketlerini Vizyon Grup çatısı altında bir araya getirdi.

Türsab belgesi olmayanlara ceza kesildi!

Sakarya Valiliği Kaçak ve Korsan Gezi ve Tur Denetim Komisyonu tarafından gezi, Tur ve Hac-Umre ile uçak bileti satanlara yönelik denetimler sonucunda, TÜRSAB yetki belgesi olmayan yer, kişilere ceza kesildi.

Hac ve umre turizmine 2.3 milyar harcanacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İnanç Turizmi 2014 Raporu'na göre, Türkiye'den kutsal topraklara hac ve umre için gideceklerin bu yıl yapacağı harcama 845 milyon euroyu yani yaklaşık 2.3 milyar lirayı bulacak...

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu protokolü imzalandı!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ana yerleşkesinde hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç tarafından yaptırılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzalandı.

Çiğli Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi'nde yangın çıktı!

Çiğli ilçesinde özel bir huzurevinde yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Evka-2 semtindeki 27 kişiye hizmet verildiği öğrenilen Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...

Ali Ağaoğlu Umre'ye gitti!

Ali Ağaoğlu Umre'ye gitti. İşadamı Ali Ağaoğlu ve de büyük oğlu Umre ziyareti için kutsal topraklara gittiler. Ağaoğlu, büyük oğlu Alican'la Mescid-i Haram'ı ziyaret etti.

Kocaeli Hacı Hasan Mahallesi'ne spor kulübü kuracak!

Hacı Hasan Mahallesi'nin muhtarı Ömer Uzun'un ilk icraatı gençlik masaları ve spor kulübü kurmak olacak. Mahallenin en büyük eksikliklerinden biri de vatandaşların iyi ve kötü günde faydalanabilecekleri bir hizmet binası.

Şanlıurfa Hacıbanlar Mutfak Müzesi turistlerden yoğun ilgi görüyor!

İçerisinde bine yakın eserin bulunduğu müzeyi açıldığı günden bu yana 30 bine yakın vatandaş ziyaret etti. Hacıbanlar Mutfak Müzesi içerisinde; yemek, yaşam, gelin, sergi, şark odaları ve kiler, tandırlık mevcut...

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat nerede Haberi

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat nerede

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdulkadir İba Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Sultan Selim Caddesi'nde açıldı.  


Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Sultan Selim Caddesi, Aydınlar Sokak No:2...