05 / 05 / 2024

huzur sokağının çekildiği yer

huzur sokağının çekildiği yer

Huzur Sokağı dizisinin 31. bölümünün çekimleri Şehrizar Konakları’nda yapıldı. Çekimlerin ardından yönetmen ve oyuncular dizinin başarısını pasta keserek kutladılar

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev satıldı!

Golden Girls (Altın Kızlar) adlı dizisinin çekildiği ev satıldı. ABD'nin Los Angeles kentinin gözde bölgeleri arasında yer alan Brentwood'daki evin yeni sahibi 4 milyon 620 bin dolar veren kişi oldu.

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Mecidiyeköy'de sokağın istinat duvarı çöktü!

Şişli Mecidiyeköy'de bir sokağın istinat duvarı bilinmeyen nedenle çöktü. Park halindeki bir motosiklet ise toprak altında kaldı.

Hanımın Çiftliği ve Dila Hanım dizilerinin çekildiği ev ne durumda?

ADANA’da, geçmişte 'Hanımın Çiftliği' ve 'Dila Hanım' gibi popüler televizyon dizilerinin çekimlerinin yapıldığı çiftlik evinin kaçak içki imalathanesine dönüştürüldüğü ortaya çıktı. Evde yapılan aramda ele geçirilen sahte içkiler imha edildi.

King Speech filminin çekildiği malikane otele dönüştürülecek!

Büyük Britanya Kralı 6. George’un hayatını konu alan Oscar ödüllü King Speech filminin çekildiği 39 milyon dolar değerindeki lüks malikane, ‘çılgın partilere ev sahipliği yapacak’ lüks bir otele dönüştürülüyor.

Kuzuların Sessizliği'nin çekildiği ev satılıyor!

Kuzuların Sessizliği'nin çekildiği ev satılıyor. Sinema tarihine geçmiş bir gerilim filminin içinde yaşamak ister misiniz? Eğer cevabınız "evet" ise bunun için bir şansınız var.

Fikirtepeliler kentsel dönüşüm için yürüdü!

Kentsel dönüşüm projesinde pilot bölge ilan edilen Kadıköy Fikirtepe'deki belirsizlik vatandaşları sokağa döktü. Senelerdir mağdur edildiklerini belirten vatandaşlar, kentsel dönüşüm için yürüdü

The Godfather'ın çekildiği malikane 6,5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Sinema tarihinin en önemli eserlerinden biri olarak görülen Baba (The Godfather) serisinde Don Corleone’nin yaşadığı ve kızının evlendiği sahnelerin çekildiği malikane 2.89 milyon dolara (6,5 milyon TL) satışa çıktı.

'Müstehcen' diye sokağın adı değiştirildi!

Şiirlerde adı geçen, bir dönem Beyoğlu'nda genelevlerin bulunduğu 'Abanoz Sokağı' ile aynı ismi taşıyan Şile'deki bir sokağın ismi, 'çirkin ve müstehcen bir anlam anımsattığı' gerekçesiyle değiştirildi.

huzur sokağının çekildiği yer Haberi

huzur sokağının çekildiği yer

Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenilerek ATV ekranlarında izleyicilerin beğenisini kazanan Huzur Sokağı dizisinin çekimleri, Üsküdar Altunizade’deki Şehrizar Konakları’nda gerçekleştirildi. Üsküdar Altunizade’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle Gap İnşaat tarafından İstanbul’a değer katacak bir proje olarak hayata geçirilen Şehrizar Konakları,  günümüzün modern yaşam koşulları ve  geçmişin değerleriyle harmanlayarak sakinlerine huzur dolu bir yaşam alanı vaat ediyor.


Huzur Sokağı’nın Şehrizar Konakları’nda tamamlanan çekimlerinin ardından  dizinin yayınlandığı günden bu yana yakaladığı başarı, Şehrizar Konakları’nda kesilen 30. bölüm pastası ile kutlandı. Dizinin yönetmeni Şenol Sönmez ve Selin Demiratar, Kutsi, Sinem Öztürk, Mürşit Ağa Bar, İpek Özkök, Seray Kaya, Toygun Ateş, ve Taylan Güner’in de aralarında bulunduğu geniş bir oyuncu kadrosunun ve basın mesuplarının katıldığı kutlama keyifli dakikalara sahne...