27 / 04 / 2024

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara

Huzurlu Marmara Rezidans'ta fiyatlar 261 bin TL'den başlıyor. 90 milyon lira yatırım bedeline sahip proje 500 adet konuttan oluşuyor. İşte Huzurlu Marmara Beylikdüzü görselleri....

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine de başlayacak..

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Huzurlu Marmara fiyat ve ödeme planı!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da kampanyalı fiyat ve ödeme olanakları sunuluyor. Projede dairelerin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor..

Huzurlu Marmara kampanyalı ödeme planı 2018!

Huzurlu İnşaat imzası ile yükselen Huzurlu Marmara'da dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede kampanyalı ödeme seçenekleri sunuluyor..

Huzurlu Marmara Güneşli teslimat!

Huzulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da 0,29'dan başlayan oranlarla ev sahibi olmak mümkün...

Kanal İstanbul konut fiyatlarını uçuracak!

Kanal İstanbul Projesinin güzergahlarının açıklanmasının ardından Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, değerlendirmeler yaptı. 

Kentsel dönüşüm teşviklerle hızlanıyor!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, devletin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazandığını söyledi...

Huzurlu İnşaat'tan yeni yatırım hamleleri!

Huzurlu İnşaat, Anadolu’da ve İstanbul’da devam eden 5 şantiyede yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Güneşli Huzurlu Marmara Konutları satılık!

Huzurlu Marmara Güneşli projesi Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Huzurlu Marmara Güneşli projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara Haberi

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Rezidans'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Proje Avcılar İDO İskelesi 10 dakika, Beylikdüzü İDO İskelesi 5 dakika, Atatürk Havalimanı 25 dakika uzaklıkta yer alıyor .


Anahtar teslim tarihi 2018 yılı Ekim ayı olarak belirlenen Huzurlu Marmara Residence'de dairelerin alanları 97 ile 177 metrekare arasında değişiyor. Proje Huzurlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. 


Huzurlu Marmara Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede yürüyüş parkurları, göletler, fitness, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Satış fiyatları 261 bin TL ile 750 bin TL arasında farklılık gösteren Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 500 konut bulunuyor. 27 bin metrekare arsa alanına sahip proje 90 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 

Huzurlu Marmara Beylikdüzü görselleri!





Huzurlu Marmara satış ofisi iletişim

Telefon: 444 4 136

Web: