01 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm teşviklerle hızlanıyor!

Kentsel dönüşüm teşviklerle hızlanıyor!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, devletin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazandığını söyledi...



Türkiye ekonomisinde gayrimenkul sektörünün önemi günden güne artıyor. Hükümetin hayata geçirdiği dev projelere ek olarak ulaşım, kentsel dönüşüm, yeni nesil binalar gibi inşaat alanındaki gelişmeler hem sektöre hem de istihdama katkı sağlıyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, 2023 yılında Türkiye’nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefini önemsediklerini belirterek “Çalışmalarımızı bu azimle sürdürüyoruz. Geldiğimiz noktada hayata geçirilen projeler gösteriyor ki, sektörümüz dünyayla rekabet edebilecek seviyede” dedi.

SAĞLAM YAPILAR ŞART

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre 2023 hedeflerine odaklanan ülke olarak 2023 hedeflerine yaklaşırken; inşaat sektörünün kalite ve verimlilik boyut-4- farıyla sürekli gelişim gösterdiğine dikkat çeken Bıyıklı, güzel bir gelecek için sağlam yapıların şart olduğuna vurgu yaptı. Özellikle ''v devletin destek ve teşvikleriyle son yıllarda Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazandı-ğınMfade eden Bayram Bıyıklı “İstanbul’daki kentsel dönüşüm çalışmalarında daha etkin bir rol alma sürecine girdiğimiz bu dönemde, hayata geçirdiğimiz projelerle birçok bölgeye değer kazandırıyor, vatandaşlarımıza da kazanç sağlıyoruz” diye konuştu. Şu anda Beylik-düzü, Bostancı ve Güneşli bölgelerinde Huzurlu markasıyla projeler inşa ettiklerini anlatan Bıyıklı, Huzurlu Marmara Beylikdüzü Projesi’nde anahtar teslimlerini 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirecekleri bilgisini verdi.

2023 İÇİN ÜRETMEYE DEVAM

“2018’i güçlü bir şekilde karşılamaya hazırız” diyen Bayram Bıyıklı, şunları kaydetti: Huzurlu İnşaat olarak yeni yılda Anadolu’da hayata geçireceğimiz projelerimizin yanı sıra İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası’nda da yatırımlarımız devam edecek. Huzurlu İnşaat olarak 2023 hedeflerimize yaklaşırken üretmeyi ve ülkemiz yararına atılacak her projede var olma gayreti içindeyiz. Bu bilinç ve duyarlılıkla 2023 hedeflerimize kararlı ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Huzurlu İnşaat olarak Türkiye’nin geleceğine, milletimizin iradesine ve ülke ekonomimize güvenimiz tam. İnanıyoruz ki; Türkiye, 2023 vizyonu kapsamında yoluna hız kesmeden devam edecek.

 
 


Geri Dön