03 / 07 / 2024

Huzurlu İnşaat

Huzurlu İnşaat

Türkiye genelinde birbirinden değerli konut projelerini hayata geçiren, inşaat sektörünün parlayan yıldızı Huzurlu İnşaat çalışanları, İhlas Vakfı’nda bir araya geldi.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nde 500 konutluk projeye başlayacak!

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı.

Huzurlu İnşaat 500 konutluk projesi için hazırlıkları tamamladı!

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'ne 90 milyon liralık yeni proje yapacak!

Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde 27 bin metrekarelik arazi üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan yeni projesini eylülde satısa cıkaracak.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'ndeki projesini Eylül'de lanse edecek!

Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırdığı 90 milyon TL'lik yatırımla gerçekleşecek 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projesini Eylül ayında lanse etmeye hazırlanıyor.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nde 90 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Bugüne kadar Türkiye'nin birçok noktasında yüzlerce konut inşa eden Huzurlu inşaat, 90 milyon TL'lik yatırımla Beylikdüzü'nün en değerli noktasında yükselecek proje ile 500 konut ve ticari üniteler hayata geçirecek.

Huzurlu İnşaat 500 konuttan oluşan projesini Eylül'de lanse edecek!

2009 yılından bu yana yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 90 milyon TL’lik yatırımla gerçekleşecek.

Huzurlu İnşaat'ın yeni projesi Beylikdüzü'nde yükselecek!

Huzurlu İnşaat yeni projesini 27.000 metrekare arsa üzerinde Beylikdüzü'nde yükselecek projede çalışmalar sona gelindi. Projenin Eylül ayında lanse etmesi planlanıyor.

Uzunköprü Huzurlu Evler 4. Etap Konutları teslim edildi!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan Huzurlu İnşaat 4. Etap’ın, anahtar teslim töreni gerçekleşti. Hayallerini kurdukları evin anahtarını alan aileler, Ramazan ayı öncesi büyük mutluluk yaşadı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine de başlayacak..

Huzurlu İnşaat Anadolu'ya yatırım yapıyor!

Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Huzurlu Marmara fiyat ve ödeme planı!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da kampanyalı fiyat ve ödeme olanakları sunuluyor. Projede dairelerin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor..

Huzurlu Marmara kampanyalı ödeme planı 2018!

Huzurlu İnşaat imzası ile yükselen Huzurlu Marmara'da dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede kampanyalı ödeme seçenekleri sunuluyor..

Kanal İstanbul konut fiyatlarını uçuracak!

Kanal İstanbul Projesinin güzergahlarının açıklanmasının ardından Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, değerlendirmeler yaptı. 

Kentsel dönüşüm teşviklerle hızlanıyor!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, devletin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazandığını söyledi...

Huzurlu İnşaat'tan yeni yatırım hamleleri!

Huzurlu İnşaat, Anadolu’da ve İstanbul’da devam eden 5 şantiyede yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Güneşli Huzurlu Marmara Konutları satılık!

Huzurlu Marmara Güneşli projesi Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Huzurlu Marmara Güneşli projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Huzurlu Marmara Evleri 2017 fiyat bilgisi!

Huzurlu Marmara projesi Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de hayata geçirildi. Konut ve ticari alanlara yer verilen projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Huzurlu İnşaat Haberi

Huzurlu İnşaat


Türkiye genelinde birbirinden değerli konut projelerini hayata geçiren, inşaat sektörünün parlayan yıldızı Huzurlu İnşaat çalışanları, İhlas Vakfı’nda bir araya geldi.

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat’ın Türkiye genelinde devam eden projeleri hakkında bilgiler verdi.

2009’dan bu yana Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde 2 binden fazla konut inşa ettiklerini, Huzurlu İnşaat olarak İstanbul Beylikdüzü’nde Aralık 2015’te temelini attıkları 500 konutlu Huzurlu Marmara projesi inşaatının hızla devam ettiğini söyleyen Bıyıklı, Huzurlu Marmara projesine İstanbulluların çok büyük ilgi gösterdiğini ve İstanbul’da başka konut projeleri için de çalıştıklarını ifade etti.

Müşteri memnuniyetinin kendileri için birinci sırada olduğunu belirten Bıyıklı, bu anlayışla 19 il ve ilçede başlattıkları konut projelerini tamamlayarak teslim ettiklerini, 5 şehirde de konut projelerinin devam ettiğini belirtti.

Bıyıklı’nın konuşmasının ardından, İhlas Vakfı Mütevelli Heyet...