14 / 05 / 2024

Huzurlu Marmara ön satış fiyatları

Huzurlu Marmara ön satış fiyatları

Bugüne dek hayata geçirdiği tüm projeleriyle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat’ın 90 milyon TL’lik yatırımla Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesinde lansman öncesi ön satışlar başlad

Marmara'nın karadaki fayları haritalandırılıyor: Apartmanlara ivme ölçerler yerleştirilecek!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Marmara Aktif Fay Tehlike ve Risk Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (MATAM) Marmara'daki aktif fayları yapay zekayla haritalandıracak ve deprem riski tespit edilecek. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Büyük deprem Marmara'nın Trakya kıyılarına yakın olacak! Ürküten son dakika açıklaması geldi! 

Beklenen büyük İstanbul depremi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkımın ardından yeniden gündem oldu. Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul depremi ile ilgili ürküten bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Deprem uzmanı Marmara'daki riskli fayları tek tek açıkladı! Güney Marmara'ya son dakika 7'den büyük deprem uyarısı! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara Denizi'nde dün meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Riskli bölgeyi Marmara'nın güneyi olarak belirten Üşümezsoy, iki fayın kırılması halinde 7'den büyük deprem olabileceğine dikkat çekti. 

Naci Görür'den dikkat çeken deprem uyarısı! Marmara'nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara’nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz açıklamasını yaptı. Peki Marmara Bölgesi’nin tehlike altında olan bölgeleri hangisi? 

Marmara bölgesi 6.7 büyüklüğünde depreme gebe!

Marmara'nın unutulan fay hattı için uzmanlar ürküten uyarılarda bulundu. Kendilerine sorulan soruları yanıtlayan deprem uzmanları, depremle ilgili açıklamalar yaptı ve detaylı bilgiler paylaştı.

Kanal İstanbul Marmara'nın en stratejik projesi olacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin Marmara Bölgesi’nin gelecek resminde yer alan en stratejik ve katma değerli projesi olan Kanal İstanbul Projesi'ne kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Zamanın ve konforun değeri Kuzey Marmara Otoyolu ile yeniden belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun sadece Marmara'nın değil, tüm Avrasya Bölgesi'nin ulaşımında ve ticaretinde hayati bir rolü olduğunu açıkladı.

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Çanakkale Köprüsü Marmara'nın transit trafik yükünü sırtlayacak!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü", Marmara Bölgesi'nin transit trafik yükünü de sırtlayacak.

Celal Şengör: Kanal İstanbul'un Marmara’nın ekosistemini bozacağını sanmıyorum!

Prof. Dr. Celal Şengör, kamuoyunda tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu ve "Kanal Marmara’nın ekosistemini bozar mı? Sanmıyorum, çünkü gelecek su çok değil. Marmara zaten can çekişiyor" dedi...

İÇDAŞ'ın Çanakkale'deki tesisleri 50 milyon dolara mal olacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İÇDAŞ'ın tesislerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Burası Marmara'nın, Karadeniz'in ve Akdeniz'in en büyük kuru yük gemilerinin inşa edileceği özel kuru havuz olacak." dedi.

Huzurlu Marmara ön satış fiyatları Haberi

Huzurlu Marmara ön satış fiyatları

2009 yılından bu yana Anadolu’da binlerce konuta imza atan, yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, İstanbul’da ki en yeni projesi ‘‘Huzurlu Marmara Beylikdüzü’’ ile aile konseptli yaşam alanının temelini atıyor.

90 milyon TL’lik yatırımla Beylikdüzü’nün en değerli noktasında yükselecek projede 500 konut ve ticari üniteler yer alıyor.


İnşa çalışmalarının başladığı Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde lansman öncesi peşinatlı ön talep toplanmaya başlanırken, projenin Ekim ayında lanse edileceği belirtiliyor.

Yüksek standartlarda yaşam alanları inşa eden Huzurlu İnşaat, bugüne kadar Türkiye’nin farklı illerinde binlerce konut inşa ederek, yüzlerce aileyi konut sahibi yapmasıyla tanınıyor.

Yaptığı projelerle konut alıcılarından tam not alan Huzurlu İnşaat, modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde de hayata geçiriyor.



KALİTE VE GÜVEN İNŞA EDİYORUZ

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesini...