23 / 05 / 2024

huzurpark

huzurpark

Belediye, Huzurpark'ta bulunan 12 bin metrekarelik alanı, 5 yıldızlı otel yapması için Anemon Otelleri Grubu'na 49 yıllığına tahsis etti Anemon Otelleri'nin Uşak'a yapmak istediği 5 yıldızlı otel için engel kalmadı...

Huzurpark Pendik'te 399 bin TL'ye! 

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup işbirliği ile hayata geçirilen Huzurpark projesi Pendik'te yükseliyor. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor..

Huzurpark Köprülü Kavşak Projesi 6 ay sonra tamam!

Uşak Belediyesi, İzmir-Ankara Karayolu'nda trafiği rahatlatacak Huzurpark Köprülü Kavşak Projesi'ni başlattı. AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2 milyon TL'ye mal olacak köprülü kavşağın 6 ay içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Uşak'a köprülü kavşak müjdesi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Huzurpark civarında kentin trafik akışına büyük kolaylık sağlayacak köprülü kavşak çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı açıkladı, projede hafriyat çalışmaları devam ediyor.

Uşak, 15 milyon dolarlık yatırımla otel kazanacak!

Anemon Otelleri'nin Uşak'a yapmak istediği 5 yıldızlı otel için engel kalmadı. Uşak Belediyesi Encümeni, Huzurpark'ta 12 bin metrekarelik alanı Anemon Otelleri Grubu'na 49 yılığına tahsis etti.

Anemon Otelleri, Uşak'ta 15 milyon dolarlık yatırımla otel yapacak!

Belediye, Huzurpark'ta bulunan 12 bin metrekarelik alanı, 5 yıldızlı otel yapması için Anemon Otelleri Grubu'na 49 yıllığına tahsis etti Anemon Otelleri'nin Uşak'a yapmak istediği 5 yıldızlı otel için engel kalmadı...

huzurpark Haberi

huzurpark
Belediye, Huzurpark'ta bulunan 12 bin metrekarelik alanı, 5 yıldızlı otel yapması için Anemon Otelleri Grubu'na 49 yıllığına tahsis etti Anemon Otelleri'nin Uşak'a yapmak istediği 5 yıldızlı otel için engel kalmadı.

Uşak Belediyesi Encümeni, Huzurpark'ta 12 bin metrekarelik alanı Anemon Otelleri Grubu'na 49 yılığına tahsis etti. Anemon buraya 15 milyon dolarlık yatırım yapacak.

4 yıl uğraştılar
Uşak'ta 5 yıldızlı otel kurmak için 4 yıldu* uğraş veren Anemon Otelleri Grubu'nun önündeki engeller kalktı. Uşak'a 2 kilometre uzaklıkta bulunan Huzurpark Şelale Restoran ve Uşak Belediyesi Konuk Evi'nin bulunduğu bölge, Uşak'a 2 kilometre uzaklıkta bulunan Huzurpark'ta hakim bir tepeye kurulacak 5 yıldızlı otel için 15 milyon dolarlık yatırım yapılacak.
Uşak Belediyesi Encümeni tarafından, 49 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile Anemon Otelleri Grubu'na 49 yıllığına tahsis edildi.

Uşak Belediye...