04 / 05 / 2024

Uşak'a köprülü kavşak müjdesi!

Uşak'a köprülü kavşak müjdesi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Huzurpark civarında kentin trafik akışına büyük kolaylık sağlayacak köprülü kavşak çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı açıkladı, projede hafriyat çalışmaları devam ediyor.




Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Huzurpark civarında kentin trafik akışına büyük kolaylık sağlayacak köprülü kavşak çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı açıkladı. Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte yapılan proje kapsamında bağlantı yollarının hafriyat çalışmaları devam ediyor. Proje tamamlandığında İbrahim Tahtakılıç Caddesi, İzmir-Ankara karayoluna bağlanacak. Bölgeden gelen araçlar Dikilitaş Kavşağı'na girmeden istedikleri noktaya gidebilecek.


KISA SÜREDE SONA ERECEK


Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediyenin kentin sorunlarına duyarsız kalmadığını söyledi. Huzurpark Köprülü Kavşağı'nın yapılacağı bölgede eskiden bu yana sıkıntılar olduğunu bildiklerini aktaran Cahan, şunları söyledi: "Bölgede özellikle araç trafiğinde bir karmaşa yaşanıyordu. İbrahim Tahtakılıç Caddesi ve kentimizin güneyinden gelen araçlar kuzeye geçerken veya İzmir'e giderken Dikilitaş Kavşağı'na dönmek zorunda kalıyordu. Bu durumda da  İzmir  -  Ankara  karayoluna çıkmak zorunda kalan sürücüler kaza riskiyle burun buruna geliyordu. Çalışmaları bu nedenle başlattık ve en kısa sürede tamamlayacağız."



Yeni Asır


Geri Dön