06 / 05 / 2024

hyatt hotels ne zaman açılıyor

hyatt hotels ne zaman açılıyor

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş.'nin Türkiye'deki en büyük yatırımı olan Hyatt Hotels İstanbul Ataköy sahil şeridinde inşa ediliyor. Hyatt Hotel'sin 2014 yılı içinde açılması planlanıyor..

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

Wyndham, 2023 senesinde Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika’da (EMEA) 9 markasını yeni ülkelere taşırken, 87 yeni otel açtığını da duyurdu. Buna göre, toplamda 9 bin 500 odayı portföyüne ekleyen Wyndham Hotels & Resorts, yeni franchise anlaşmaları ile Türkiye’de 110 otele kadar ulaşmış oldu.

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

Aktaş İnşaat turizm sektörüne girdi!

Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri olan Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım atmış oldu.

Elite World Hotels, eğitime destek vermeye devam ediyor!

Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) 2014 yılında gerçekleştireceği bütün etkinliklere mekan sponsoru olarak imza atan Elite World Hotels, çalışanlarıyla birlikte TOG'un düzenlediği İstanbul-Sulukule Dönemsel Projesi'ne de ev sahipliği yaptı...

Hyatt Regency Oteli’nin inşaatı durduruldu!

İstanbul’un son doğal plajı olan Ataköy sahilinde büyük tepki çeken ve birçok kampanyanın yürütüldüğü yapılaşmayla ilgili ilk mühür 3 ay sonra açılışı planlanan Hyatt Regency Oteli’ne vuruldu.

TTNET'ten Sevgililer Gününe özel kampanya!

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, Sevgililer Gününe yönelik Rixos Hotels, www.ciceksepeti.com, Adil Işık, Eros Pırlanta ve Avis gerçekleştirilen iş birlikleri çerçevesinde bireysel TTNET kullanıcıları avantajlı fırsatlardan yararlanma imkanı bulacak...

Wyndham Hotels&Resorts, Özdilek ile iş birliği yapacak!

2003'te Özdilek Holding yönetiminde bulunan Crowne Plaza ile turizm sektörüne adım atan Özdilek, 1 Ağustos 2013 tarihi itibari ile dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotels&Resorts'un Wyndham markası ile anlaştı...

İstanbul Ataköy Hyatt Hotels 2014 yılı içinde hizmete açılıyor!

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş.'nin Türkiye'deki en büyük yatırımı olan Hyatt Hotels İstanbul Ataköy sahil şeridinde inşa ediliyor. Hyatt Hotel'sin 2014 yılı içinde açılması planlanıyor..

Signa Holding, Viyana'nın merkezinde 5 yıldızlı otel yapacak!

Avusturya'nın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Signa Holding, Viyana'nın merkezinde yer alacak olan 5 yıldızlı lüks otel planı için Hyatt Hotels & Resorts ile anlaşma imzaladı

Hyatt Otel, Doğuş Grubu'nun oldu!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait olan Taksim'deki Hyatt Regency Otel'in ihalesi dün gerçekleştirildi

Marmaris'te 'George&Dragon Oteli'ne haciz geldi!

Marmaris'te 60 turistin konakladığı 'George&Dragon Oteli'ne dün haciz geldi

hyatt hotels ne zaman açılıyor Haberi

hyatt hotels ne zaman açılıyor
İstanbul Ataköy sahil şeridinde inşası devam eden otel yatırımı için 2012 yılında Hyatt Hotels ile anlaşan Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. bölgenin en büyük otel yatırımım 2014 yılında tamamlayacak. Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş.'nin Türkiye'deki en büyük yatırımı olan otel, İstanbul Ataköy sahil şeridinde inşa ediliyor. Mimar Hasan Sökmen imzasını taşıyan otel 310 odaya sahip olacak ve Tavros Hyatt Regency İstanbul Ataköy ismiyle hizmet verecek. İnternet medyasında yer alan haberlerin aksine 1 yıl önce Hyatt Hotels ile imzaları atan ve o dönem adı Bosphorus Otelcilik olan Tavros Group, Ataköy'deki yatırımı geçen yıl basma yansıyan şekliyle 190 milyon dolara mal olacak. 




İstiklal İstanbul...