02 / 05 / 2024

Wyndham Hotels&Resorts, Özdilek ile iş birliği yapacak!

Wyndham Hotels&Resorts, Özdilek ile iş birliği yapacak!

2003'te Özdilek Holding yönetiminde bulunan Crowne Plaza ile turizm sektörüne adım atan Özdilek, 1 Ağustos 2013 tarihi itibari ile dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotels&Resorts'un Wyndham markası ile anlaştı...



Dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Hotels&Resorts ile iş birliği yapan Özdilek  İzmir  ve İstanbul'da hizmet vermeye devam edecek...

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Wyndham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı Edwin Broers ve Wyndham İzmir Özdilek Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu ile birlikte yaptığı açıklamada, "Wyndham grubu ile iş birliğimizin çok başarılı olacağından ve otelimizi tercih eden misafirlerin Wyndham İzmir Özdilek'te lüks otel beklentilerini karşılayacak yüksek kaliteli bir konaklama deneyimi yaşayacaklarına eminiz.

Özdilek hizmet kültürüne sahip tecrübeli ekibimizle Wyndham İzmir Özdilek çatısı altında sizlere hizmet vermeye devam etmekten onur duyacağız" dedi.

İSTANBUL'DAKİ 4. LEVENT'TE

Özdilek ve Wyndham iş birliği, Özdilek'in yeni projesi Özdilek Center'da da devam ediyor. İstanbul Levent'te, iş merkezi, AVM ve otelden oluşan projede, VVyndham İstanbul Levent adıyla, İstanbul'daki 4. Wyndham olarak hizmet verecek.


Takvim Ek

Geri Dön