17 / 05 / 2024

Wyndham özdilek

Wyndham özdilek

2003'te Özdilek Holding yönetiminde bulunan Crowne Plaza ile turizm sektörüne adım atan Özdilek, 1 Ağustos 2013 tarihi itibari ile dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotels&Resorts'un Wyndham markası ile anlaştı...

Wyndham, La Quinta'yı getiriyor!

Dünya otelcilik devi Wyndham, Türkiye’ye 7’nci markasını getirmeye hazırlanıyor. Wyndham Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Broers, “La Quinta’yı 1 yıla açacağız” diye açıklama yaptı. 

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

'Mudanya Özdilek AVM'nin yapı kayıt belgesi hukuksuz' iddiası!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Myrleia Antik Kenti'nde inşa edilen Özdilek AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanılarak alınan yapı kayıt belgesinin, hukuken geçerli olmadığı iddia edildi.

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Wyndham Hotels yıl sonuna kadar 7 otel açacak!

Dünyada 9 binden fazla oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki yatırımlarına hız verecek. Türkiye'de 67 oteli bulunan şirket yıl sonuna kadar 7 otel daha açacak.

Wyndham bu yıl 8 otel açacak!

Yeniden yapılanarak NewYork Borsası'na açılan Wyndham Hotels, dünyada satın alma fırsatlarına bakarken, Türkiye'de de otel sayısını 2020'de 100'e çıkartacak. Bu yıl 8 yeni otel açılması planlıyor. 

Özdilek 5 yılda 3 ilde AVM açacak!

Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi, beş yılda Niğde, Aksaray ve Amasya şehirlerinde AVM açacak.. 

Özdilek'ten Aksaray, Amasya ve Samsun’a AVM!

12 şehirde 20 AVM’si bulunan Özdilek Holding yeni AVM yatırımlarını Aksaray, Amasya ve Samsun’da hayata geçirecek.

Özdilek Holding AVM yatırımlarını erteledi!

600 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiren Özdilek Holding, bu yıl da yüzde 20’lik büyüme planlıyor. Firma, avm yatırımlarını 2018 yılının sonuna çekti.

Özdilek Düzce AVM açıldı!

Türkiye genelindeki 14’üncü AVM’sini 12 milyon dolarlık bir yatırımla Düzce’de açan Özdilek Holding, bu yatırımla 225, toplamda ise 8.500 kişiye istihdam sağlıyor.

Media Markt Bursa Özdilek AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin açık ara lider tüketici elektroniği perakendecisi olan Media Markt, Bursa Özdilek Özlüce AVM'de mağaza açtı.

Özdilek Orange City Bursa ödeme seçenekleri!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Özdilek Orange City Bursa projesinde daire fiyatları 410 bin TL'den başlayarak değişiyor. İşte Özdilek Orange City Bursa ödeme seçenekleri...

Özdilek Orange City Bursa satışları fiyatları 2017!

Özdilek Grubu imzasıyla hayata geçirilen Özdilek Orange City Bursa projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. İşte Özdilek Orange City Bursa satışları fiyatları 2017...

Wyndham özdilek Haberi

Wyndham özdilek
Dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Hotels&Resorts ile iş birliği yapan Özdilek İzmir ve İstanbul'da hizmet vermeye devam edecek...

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Wyndham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı Edwin Broers ve Wyndham İzmir Özdilek Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu ile birlikte yaptığı açıklamada, "Wyndham grubu ile iş birliğimizin çok başarılı olacağından ve otelimizi tercih eden misafirlerin Wyndham İzmir Özdilek'te lüks otel beklentilerini karşılayacak yüksek kaliteli bir konaklama deneyimi yaşayacaklarına eminiz.

Özdilek hizmet kültürüne sahip tecrübeli ekibimizle Wyndham İzmir Özdilek çatısı altında sizlere hizmet vermeye devam etmekten onur duyacağız" dedi.

İSTANBUL'DAKİ 4. LEVENT'TE

Özdilek ve Wyndham iş birliği, Özdilek'in yeni projesi Özdilek Center'da da devam ediyor. İstanbul Levent'te, iş merkezi, AVM ve otelden oluşan...