02 / 05 / 2024

HydroCabin

HydroCabin

HydroCabin markasıyla %100 yerli banyo sistemleri ihraç eden Src Yapı'nın ahşapla tasarlanmış küvet ve duş sistemleri, hem iç hem de dış pazarda yoğun ilgi görüyor.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Hydrocabin lüks konutlara hamam ve sauna tasarlıyor!

DÜNYANIN 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı.

SRC Yapı'dan Romanya atağı!

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, yüzde yüz Türk markası Hydrocabin’i Avrupa’ya satmak için Romanya merkezli, Avrupa’nın çok tıklanan online alışveriş sitesi Emag ile anlaşma sağladı.

Src Yapı Avrupa’ya duşakabin satıyor!

Src Yapı, Avrupa’nın en büyük online alışveriş sitesi ile anlaştı. Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan şirket markası Hydrocabin’in, Avrupa’daki tanıtımına devam ediyor.

Hydrocabin'le banyolarda ahşap zerafeti!

HydroCabin markasıyla %100 yerli banyo sistemleri ihraç eden Src Yapı'nın ahşapla tasarlanmış küvet ve duş sistemleri, hem iç hem de dış pazarda yoğun ilgi görüyor.

Src Yapı yeni sezona renk çeşitleri getirdi!

Hydrocabin markasıyla yerli üretim ürün gönderen Src Yapı’nın Ar-Ge departmanında üretilen yeni sezon ürünler renk çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Yeni sezon ürünleri ilk tercih edenler bu yıl da Arap, Rus ve İtalyanlar oldu...

Kristal Şehir'de SRC Yapı banyo ürünlerini tercih etti!

Türkiye'nin duş sistemleri ve küvet üreticisi SRC Yapı'nın ürünü HydroCabin'i tercih eden en son markalı konut projesi Kristal Şehir oldu. Projedeki 5 bin 200 konutta 10 bini aşkın HydroCabin kullanılacak...

Kristal Şehir SRC Yapı'ya 10 bin adet sipariş verdi!

Türkiye'deki marka projelere sunmak amacıyla kurduğumuz Anadolu Yakası ofisimiz, Batı Şehir'den sonra şimdi de Kristal Şehir'le bir anlaşma yaptı. Kristal Şehir'de 5200 aileye 10 bin adet HydroCabin ürünleri vereceğiz " dedi...

HydroCabin Haberi

HydroCabin

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı A.Ş, gelişen teknoloji ve modern dünyanın gerekliliklerini takip etmek üzere pazara yeni ürünler sunmaya devam ediyor. 


Bu doğrultuda çalışan inovasyon ekibi, son olarak jakuzi, küvet ve kabin ürünlerinde ahşabı kullanarak doğa temasına vurgu yapıyor. Saunadan sonra diğer banyo ürünlerinde de kullanılmaya başlanan ahşap ürünlerinin ürüne monte edilmesi için, alanında usta zanaatkarlarla çalıştıklarını belirten Src Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü " Ürünlerimizi tasarlarken, kullanıcıların taleplerine cevap vermeyi öncelik tutuyoruz. Son yıllarda doğal ürünlere yönelimi fark ettiğimiz için ahşap uygulamalara başladık. İşçiliği ve uygulaması oldukça zor olan bu tasarımlar için, konunun ustası zanaatkarları da bünyemizde bulunduruyoruz " dedi. 


Ürünlerin ilk lansmanını geçtiğimiz yıl Unicera İstanbul ve Cersaie İtalya fuarlarında yaptıklarını...