02 / 05 / 2024

Hyundai Asansör ürünleri

Hyundai Asansör ürünleri

Kore’nin en büyük holdingleri arasında yer alan ve 60’tan fazla ülkeye asansör ihracatı yapan Hyundai, Türkiye’den Balkanlara uzanıyor. Hyundai Asansör' den balkanların en hızlı asansörü...

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

İş Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. kuruldu!

İş Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti., Bülent İşcanlı tarafından 80 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta kuruldu.

HMF Hyundai Asansör Türkiye'de yatırım yapacak!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren HMF Hyundai Asansör, aldığı yeni projelerle büyümeye devam ediyor. HMF Hyundai Asansör "ultra yüksek hızlı asansörleri" ve çevreci çözümleri ile sektörde öne çıkıyor.

Hyundai Asansör'den eğitime destek!

Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merdiven sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor.

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Esenyurt'ta, Ramazan Sangür Müdürlüğü'nde kuruldu.

Hyundai Asansör Diyarbakır Havalimanı'nda!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından hayata geçirilen projede yüklenici firma YDA İnşaat'ın açtığı ihaleyi kazanan Hyundai Asansör, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni dünyaya bağlayacak projeninasansör temin ve montaj işlerini yapacak.

Hyundai Asansör Avrupa ve Balkan ülkelerini hedefliyor!

Kore’nin en büyük holdingleri arasında yer alan ve 60’tan fazla ülkeye asansör ihracatı yapan Hyundai, Türkiye’den Balkanlara uzanıyor. Hyundai Asansör' den balkanların en hızlı asansörü...

Hyundai Asansör’den, güvenlik için bir milyon test!

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan talebi de artırırdı. Son dönemde ardı ardına yaşanan kazalar ise asansör ve iş güvenliği konusunu gündeme getiriyor.

Double Deck ile asansör beklemek tarihe karışıyor!

HMF Hyundai Asansör, rezidans, iş merkezleri, plazalar gibi yüksek katlı yapılardaki yoğunluğa çözüm sunan ”Double Deck” asansörlerini satışa sunuyor.Double Deck ile asansör beklemek tarihe karışıyorç

HMF Hyundai Asansör ile güvenlikte teknoloji engel tanımıyor!

Asansör sektörünün en önemli sorunlarından biri, merdiven altı üretim. Yetkili olmayan firmalar, hem sektörün kalitesini düşürüyor hem de güvenliğimizi tehdit ediyor. HMF Hyundai Asansör ile güvenlikte teknoloji engel tanımıyor.

Ultra yüksek hızlı asansörlerle hayatınızı kolaylaştırın!

HMF Hyundai Asansör’ün, gelecek kuşak asansörler olarak nitelendirilen, “ultra yüksek hızlı” asansörleri, klasik asansörlerden faklı olarak tasarlanırken, akıllı teknolojisi sayesinde hayatınızı kolaylaştırmanın tadını sonuna kadar yaşayın.

Hyundai Asansör, Üsküdar- Çekmeköy metro hattının yürüyen merdivenlerini yapacak!

İstanbul metrosunun Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy hattının asansör ve yürüyen merdivenleri Hyundai Asansör tarafından yapılacak. Doğuş İnşaat’ın açtığı ihaleyi kazanan Hyundai Asansör projenin tüm asansör ve yürüyen merdiven işlerini üstlendi...

Hyundai Asansör, Türkiye'de çok katlı projelerle büyüyor!

HMF’nin güvencesiyle 2009’da girdiği Türkiye pazarında bu yıl yüzde 50 büyüme hedefleyen Hyundai Asansör; metro, şehir hastanesi, hava limanı, otel, alışveriş merkezi, kentsel dönüşüm ve Emlak Konut’un projelerine odaklandı.

Hyundai Asansör ürünleri Haberi

Hyundai Asansör ürünleri

Dünyada birçok metro ve tren istasyonlarının yanı sıra çeşitli havalimanları, iş merkezleri ve gökdelen gibi büyük projelere imzasını atan Hyundai Asansör, Türkiye’de HMF Hyundai Asansör güvencesi ile hızla büyümeye devam ederken bir yandan da Avrupa ve Balkan ülkelerini hedefliyor.

Türkiye’de faaliyete başladığı 2009 yılından bu yana 6 kat büyüme kat eden HMF Hyundai Asansör, Üsküp’te yapımına devam edilen Balkanların en yüksek binasına, 4 m/s ile saniyede 1.5 kat çıkan Balkanların en hızlı asansörünü yapıyor.

Makedonya’nın başkenti Üsküp’te 300 milyon Euro’luk yatırımla inşa edilen Cevahir Residance & Shopping Center’ın yürüyen merpen ve asansörlerini üstlenen HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, Hyundai Asansör’ün Türkiye pazarında hızla büyümeye devam ettiğini, öte yandan çevre ülkelerdeki iş fırsatlarını da değerlendirdiklerini söyledi. Makedonya başta olmak üzere,...