04 / 05 / 2024

Hyundai Elevator destek

Hyundai Elevator destek

Türkiye’de inşaat sektörüne paralel olarak büyüyen asansör sektörünün öncüsü Hyundai Elevator Türkiye, mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencilerine özel eğitimler veriyor.

Hyundai Elevator Türkiye'den eğitime destek!

Türkiye’de inşaat sektörüne paralel olarak büyüyen asansör sektörünün öncüsü Hyundai Elevator Türkiye, mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencilerine özel eğitimler veriyor.

Hyundai Elevator'dan asansöre çift kat çözüm!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Kore devi Hyundai Elevator, yenilikçi ürünleriyle dünya asansör sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

Hyundai Elevator, Avrupa’ya Türkiye’den açılıyor!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Hyundai Elevator Türkiye, yakın zamanda gerçekleştirdiği ortaklık anlaşması sonrası Türkiye’yi Avrupa’ya açılmada üs olarak konumlandırmayı ve faaliyet alanını genişletmeyi planlıyor.

GoodWorks, Hyundai Elevator Türkiye ile anlaştı!

Temmuz ayında Pana Yapı ve Porçöz’ü iş ortakları arasına ekleyen GoodWorks son olarak Türkiye’de Asansör sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Hyundai Elevator Türkiye ile el sıkıştı.

Hyundai Asansör'den eğitime destek!

Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merdiven sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor.

Embarq Türkiye, Solutions projesinde Kocaeli'ye destek verecek!

7. Çeçeve Programı kapsamında gerçekleşen Solutions projesinde Akdeniz pilot şehri seçilen Kocaeli'ye projenin ortaklarından Embarq Türkiye destek verecek. Barselona'da düzenlenecek çalıştayla başlayacak proje, iki yıl sürecek.

ERA Türkiye’den kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri!

ERA Türkiye, özel hazırladığı paketle ile kadın girişimcilere destek sağlayarak onlara başarılı bir iş hayatının kapılarını açıyor. ERA Türkiye, kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri sunuyor...

Er Yatırım’dan Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek!

TUYED ile Anatolia-Turizm Araştırmaları Dergisi’nin işbirliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek olan Er Yatırım, yarışmada finale kalan karikatürlerin yer alacağı karikatür albümünün sponsorluğunu üstlendi.

Beyoğlu Belediyesi'nden doğaya destek olanlara buz pateni keyfi!

Beyoğlu Belediyesi’nin 8 yıldır “Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden” sloganıyla açtığı Buz Pisti bu yıl da hizmete girdi. Buz pisti Hasköy sahilinde kuruldu...

Romanlara yönelik sosyal destek projeleri için 31 milyon 369 bin lira bütçe ayrıldı!

Devlet, Romanlara yönelik sosyal destek projeleri için 2014-2016 yıllan arasında kullanılmak üzere 31 milyon 369 bin lira bütçe ayırdı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, söz konusu projeler için bu yıl 3 milyon 961 bin lira harcayacak.

Metin Şentürk engelli çocuklar için yapılacak binaya destek verecek!

Dünya Engelliler Vakfı (DEV) Başkanı Metin Şentürk, Muğla’nın Bodrum ilçesinde engelli çocuklar adına yapılacak ve 450 bin dolarak mal olacak ek bina projesi için Vali Mustafa Hakan Güvençer'den destek istedi...

En büyük cemevi projesine destek için buluştular!

Geçtiğimiz kasını ayında Halkalı'da temeli atılan İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatına destek olmak için Arenamega'da konser düzenlendi. Programda projeye katkı sağlamak için yüzlerce kişi bir araya geldi...

Nowotel ve İbis Otel'den Kayseri Sakatlar Derneği'ne destek!

Nowotel ve İbis Otel' den Kayseri Sakatlar Derneği'ne destek geldi. Uluslararası Hotel zinciri Accor Grubunun, Kayseri'deki Novotel ve ibis otelleri mavi kapak kampanyasına katkıda bulundu.

Hyundai Elevator destek Haberi

Hyundai Elevator destek

Türkiye’de inşaat sektörüne paralel olarak büyüyen asansör sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren Hyundai Elevator Türkiye, mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencilerine özel eğitimler veriyor. Kore devi, Türkiye’de hızla büyüyen asansör sektöründe yakın gelecekte oluşacak istihdam ihtiyacını da karşılamayı amaçlıyor.


Asansör sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamaya odaklanan Hyundai Elevator Türkiye, geçtiğimiz yıl İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açtığı asansör ve yürüyen merpen sınıfının ardından özel eğitimlere farklı konseptlerde devam ediyor. Hyundai Elevator Türkiye’nin özel olarak hazırlanan eğitim salonunda “Asansöre Giriş” dersi alan 20 öğrenci teorik bilgilerin yanı sıra tamamen cam ile kaplı panoramik asansör kuyusu sayesinde tüm asansör parçalarını çalışırken görme ve inceleme fırsatı yakaladılar. Oryantasyon eğitimini veren Hyundai Elevator Türkiye Asansör Hi-Tech Süpervizörü Engin Çetin, “Her...