16 / 05 / 2024

Hz. Osman Camisi

Hz. Osman Camisi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Ataşehir’de bulunan Hz. Osman Camisi’nin açılışını yaptı

Ordu Hz.Bilal Camisi’nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Camisi’nin inşaat çalışmalarını tamamladı. Cami 450 kişi kapasiteli olacak.

Hacı Osman Torun Camisi açıldı!

Eyüpsultan'daki Hacı Osman Torun Camisi bugün hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma gününde açılan caminin Eyüpsultan'a ve tüm Müslümanlara hayırlı olmasını diledi. 

Selimiye Camisi'nin restorasyonu ramazandan sonra başlayacak!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, "Ramazan ayının sonrasında Selimiye Camisi'nde restorasyon uygulamasına başlayacağız. Bu konuda çok titiz çalışmalar gerçekleştirmekteyiz." diye açıklama yaptı. 

Mardin Artuklu'da 15 Temmuz Şehitler Camii açıldı!

Mardin merkez Artuklu ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Camii ibadete açılırken Hz. Osman Camii ve Üniversite Camii’nin yapımı ise sürüyor.

Tuzla Hz. Osman Cami Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Tuzla’nın 60.camisi olarak 13 Haziran 2014’te hizmete açılan Hz. Osman Camisi’nin Kuran Kursu ve Şadırvanının temeli Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından atıldı.

Gaziantep Hz. Hatice Camisi açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Camisi ve sosyal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Şahintepe Hz. Ali Ekber Cami açıldı!

Şahintepe Hz. Ali Ekber Camisi, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katıldığı bir törenle açıldı. Şahintepe’de gerçekleşen açılış programına Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş da katıldı...

Niksar'daki Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi açıldı!

Tokat’ın Niksar ilçesinde beş aydır tadilat dolayısıyla kapalı durumda bulunan Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi ibadete açıldı. Keşfi Camisi, 2016’da yeni yılın ilk cuma günü ibadete açıldı.

Mardin Hacı Osman Altunkaya Cami hizmete açıldı!

Mardin Hacı Osman Altunkaya Camisi’nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, caminin külliyesiyle birlikte bölgede bir örnek teşkil edeceğini belirterek, esere katkılarından dolayı Altunkaya ailesini tebrik etti.

Mardin Hacı Osman Altunkaya Camisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mardin Midyat'ta hayırsever Aitunkaya Ailesi tarafından yaptırılan Hacı Osman Altunkaya Camisi'nin açılış törenine katıldı. Mahsum Altunkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşine cami açılışını onurlandırdıkları söyledi.

Hz. Osman Camii açıldı!

Hz. Osman Camii dualarla ibadete açıldı. Açılışa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda mahalle sakini katıldı

Restorasyon bitmeyince Genç Osman’ın camisi ibadete açılamadı!

31 Aralık 2013 itibarıyla restorasyonu bitmesi gereken İstanbul’daki Genç Osman Camii’nin ne zaman ibadete açılacağı belirsiz. Yenileme için kurulan bariyerler hâlâ dururken, bahçe kısmı ise depo olarak kullanılıyor...

Tarihi Tabakhane Camisi restore edildi!

Ulus Kevgirli Sokak’ta bulunan Mülkiyeti Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait 600 yıllık tarihi Tabakhane Camisi’nin restorasyonu tamamlandı. Caminin bir yıl önce çıkan yangında ahşap tavan süslemelerinin bulunduğu iç kısımları tamamen yanmıştı...

Hz. Osman Camisi Haberi

Hz. Osman Camisi

Bakan Bayraktar, Ataşehir’de Hz. Osman Camisi’nin açılışını yaptı. Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Bakan Erdoğan Bayraktar, “Çok güzel ve şirin bir caminin açılışı için buradayız. Cami buraya çok yakıştı. Geçenlerde Sayın Başbakanımız tarafından açılışı yapılan, Mimar Sinan Camisi’nin hemen karşısında bu caminin açılışını yapıyoruz. Bu camiye dört halifeden birinin ismini verdik. Aynı zamanda bu caminin bünyesinde bir adet kuran kursu da bulunmaktadır. Resmi  olarak bu camimizin açılışını ilçe müftümüzle birlikte yapıyoruz. Sayın Başbakanımızın talimatıyla cami yapmak için dermek kurduk. Mimar Sinan Cami, Hz. Ali Cami, Hz. Osman Cami ve Selmani Farisi Cami ile birlikte 4 camimizi bitirdik inşallah Selahattin Camisi’ni de yapmak istiyoruz.” şeklinde...