05 / 05 / 2024

I Home International Gayrimenkul adresi

I Home International Gayrimenkul adresi

I Home International Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Amjad Hayarıeh, Hazım Subhı Abdulmaged Abdulmage, Mahmood Shakır Amın Mukhlıs ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

Bosch’dan buzdolabı alın Apple Watch kazanma şansınız olsun! İşte Bosch Home Connect 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch yeni geliştirdiği Home Connect teknolojisini buzdolaplarında uygulamaya aldı. Bu teknolojinin birçok özelliğinin yanı sıra, Bosch ürettiği bütün buzdolaplarında artık bu uygulamayı kullanıyor. Bosch’un başlatmış olduğu çekilişle, Home Connect buzdolabı alanlar, Apple Watch kazanma şansı var.

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

English Home’da haftanın fırsatlarını yakalayın! Kendi stilinizi yaratın! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi 

English Home haftanın fırsatlarında yatak odasından mutfağa, sofradan banyoya, giyimden kişisel bakım ve kozmetiğe kadar  bir çok ürün indirim fırsatlarıyla kullancılara sunuluyor. Yüzde 30 ile 60 arasında değişen indirim oranlarıyla tüketicilere sunulan ürünler iç mekanlara taze bir yaşam enerjisi

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

Lawiva Home Grup Yatırım Kuyumculuk Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lawiva Home Grup Yatırım Kuyumculuk Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Demirbağ tarafından kuruldu.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

International Realtors Group'tan Baltimore'da kira garantili gayrimenkuller!

TÜRK iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerliği yapan International Realtors Group yatırımlarına kiracı ve geri alım garantili konutlar satıyor...

İnşaat yatırımcılarına Miami’de kazanç fırsatı!

Türk iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme de Miamide emlak broker’liği yapan International Realtors Group, Türk yatırımcılara çok özel avantajlar sunuyor...

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

I Home International Gayrimenkul adresi Haberi

I Home International Gayrimenkul adresi

I Home International Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Amjad Hayarıeh, Hazım Subhı Abdulmaged Abdulmage, Mahmood Shakır Amın Mukhlıs ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Beylikdüzü'nde kuruldu. 


I Home International Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her...