25 / 05 / 2024

i tower fer yapı

i tower fer yapı

İ Tower projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Bursa Nilüfer House 1'de yüzde 30 peşinat 0,89 faizle! 

Alpiş İnşaat'ın Bursa'da hayata geçirdiği Nilüfer House 1 projesinde yüzde 30'dan başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. İlk 3 yıl için düşük taksit fırsatı sunulan projede ayrıca 60 ay şirket içi vade de yapılıyor. 

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

Sinpaş GYO Şişli Tower projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi'nde yer alan 1157 ada 3 parselde bulunan I-Tower Projesine ait 29 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

I-Tower 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Şişli İlçesi I-Tower ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Şişli I Tower 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Şişli İlçesi I Tower Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Veli Ay imzasıyla kuruldu.

Sinpaş İ Tower değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO İ Tower değerleme raporunu yayınladı.

Bursa Nilüfer Sitesi'nde dönüşümün temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm yasasından yararlanan vatandaşlar kendi dönüşümlerini kendileri yapıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin de destek verdiği Nilüfer Sitesi'nde dönüşümün temeli atıldı.

Nilüfer Arena'ya TMMOB Bursa Şubesi'nden tepki!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi, Nilüfer Belediyesi'nin Odunluk bölgesinde yap-işlet-devret modeliyle hayata geçireceği Nilüfer Arena'nın yeni bir rant kapısı olduğunu ileri sürdü.

Nilüferli muhtarlardan Kayapa Katık Tesisi'ne tepki!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Kayapa Katı Atık Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi’ne tepkiler devam ediyor. . Muhtarlar Derneği Nilüfer Şubesi, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki Muhtar Odası’nda basın toplantısı düzenledi.

Marka Rezidans'ta 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. Projede fiyatlar 550 bin TL ile 2 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Marka Rezidans ve AVM: Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. İsterseniz alışverişe ara verip hoş bir sohbet eşliğinde arkadaşlarınızla bir kahve içebilirsiniz...

Yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. Uygarlığın mimarı Sur Yapı, Bursa’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor.

i tower fer yapı Haberi

i tower fer yapı


İ Tower Fer Yapı'nın inşaatından yeni görüntüler için...