09 / 05 / 2024

i yapı inşaat sancaktepe teslim tarihi

i yapı inşaat sancaktepe teslim tarihi

Sancaktepe İ Yap projesinde fiyatlar 135 bin liradan başlıyor, projedeki konutların 2014 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

İçyap İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İçyap İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermayebedeli ile Çağatay Kurtbeyoğlu ve İsmail Tanışman ortaklığında kuruldu.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

İzmodd Yapı İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzmodd Yapı İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   5 milyon TL sermaye bedeli  ile İmdat    Ayten tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Zafer Duraker tarafından açıldı.

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Demirel tarafından kuruldu.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

Yerli oto fabrikasının inşaatında 5 bin kişi çalışacak!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından yerli otomobilin üretileceği fabrikanın bu ay başlayacak üst yapı inşaatında 5 bin kişinin istihdam edileceği açıklandı.

Dinamik File İş Güvenliği Malzemeleri Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti kuruldu!

Dinamik File İş Güvenliği Malzemeleri Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Sancaktutan tarafından kuruldu.

TOGG Gemlik Tesisi’nin inşaatı için Yapı Merkezi seçildi!

Yapı Merkezi, TOGG’un ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinin çekirdeği olan ve aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle ‘Bir Fabrikadan Daha Fazlası’ olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nin üst yapı inşaatını üstlenecek. 

i yapı inşaat sancaktepe teslim tarihi Haberi

i yapı inşaat sancaktepe teslim tarihi


İ Yapı İnşaat tarafından Sancaktepe'de yaşama geçirilen proje 3 blok halinde yükseliyor. 2 oda 1 dalon dairelerden meydana gelen proje kapsamındaki konutların 2014 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


İ Yapı Sancaktepe'de fiyatlar 135 bin liradan başlıyor, 110 metrekare alana sahip dairelere sahip olmak isteyenler daire bedelinin 3'te birini peşin olarak, kalan tutarını ise konut tesliminde ödeyebiliyor.


Sancaktepe İ Yapı projesi Hakan Şükür Stadı'na yakın olarak inşa ediliyor. Teslimlerin 2014 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan projede kapalı otopark, alışveriş merkezi, fitness merkezi yer alıyor.


www.iinsaat.com.tr

0216 312 77 67

Ceren...