05 / 05 / 2024

İbak Mimarlık Grafik Tasarım İnşaat

İbak Mimarlık Grafik Tasarım İnşaat

İbak Mimarlık Grafik Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Koçyiğit, Akın Karatay tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi'nde kuruldu

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Caner tarafından kuruldu.

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şendur tarafından kuruldu.

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevahir Maraş ve Doğan Kuşlu ortaklığında kuruldu.

Hannzen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hannzen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buse Dalgıç tarafından kuruldu.

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akgedik ve Murat Geçim ortaklığında kuruldu.

Akad Restorasyon Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Akad Restorasyon Mimarlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rana Ata tarafından kuruldu.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çınar Çalışkan tarafından kuruldu.

İbak Mimarlık Grafik Tasarım İnşaat Haberi

İbak Mimarlık Grafik Tasarım İnşaat

İbak Mimarlık Grafik Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Koçyiğit, Akın Karatay tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


İbak Mimarlık Grafik Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü iç mimarlık faaliyetleri dekorasyon işleri.


İbak Mimarlık Grafik Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atatürk Caddesi,...