23 / 07 / 2024

İBB arazi ihaleleri

İBB arazi ihaleleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl önce kültürel tesis alanı olarak ayrılan araziyi, satışa çıkardı. 35 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan söz konusu arazi için, 16.974.000 TL muammen bedel belirlendi.

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve iki şehirde daha 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Kırıkkale ve Niğde'de 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. Satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Milli Emlak'tan iki şehirde ucuz arazi fırsatı! Fiyatlar 10 bin TL'den başlıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya ve Kırıkkale'de 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. KDV'den muaf arazilerin satış ihaleleri bu ay yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Gaziantep ve Bursa'daki 44 arsa-arazi satışa çıktı!

Gaziantep ve Bursa'da yer alan 44 adet arsa ile arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 10 Temmuz ve 17 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak, Bolu ve Bursa'da 8 arazi ile 1 arsayı taksit fırsatıyla satıyor! 

Milli Emlak, Bolu ve Bursa'da 8 arazi ile 1 arsayı taksit imkanıyla satıyor. Peki Bolu ve Bursa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

2 şehirde 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

İzmir ve Antalya'daki 40 adet arsa ve arazi satışa sunuldu. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Haziran ve Temmuz 2024 müjdesi! 5 bin TL, 12 bin TL ve 20 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Tokat ve Kütahya'da 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ile arazi satacak. İşte Milli Emlak'ın Haziran ve Temmuz 2024 ihaleleri...

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 16 bin, 32 bin ve 50 bin TL'ye hem arsa hem de arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 16 bin, 32 bin ve 50 bin TL'ye hem arsa hem de arazi satacak. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Haziran ayında yapılacak. 

SGK, Ankara, Yalova, Sakarya'da arsa, arazi ve bina satıyor! 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sosyal Güvenlik Kurumu, Ankara, Yalova, Sakarya'da yer alan 36 adet arsa, arazi ve binayı satıyor. Peki 3 şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

İki şehirdeki 11 arsa ve arazi satışa çıktı! 24 taksitle arsa fırsatı!

Kayseri ve Tekirdağ'da yer alan 11 arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 29 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve dükkanlar! Tek tek açıklanan bu tarihleri kaçırmayın!

Kayseri ve Balıkesir'de yer alan arsa, arazi ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve kargir bina!

Bolu ve Amasya'da yer alan arsa, arazi ile kargir bina satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İBB arazi ihaleleri Haberi

İBB arazi ihaleleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl önce kültürel tesis alanı olarak ayrılan araziyi, satışa çıkardı. Satışa çıkartılan ve 35 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan söz konusu arazi için, 16.974.000 TL muammen bedel belirlendi, ihale, 26 Ağustos 2015'te yapılacak. İBB, 1981 yılından beri mülkiyetinden bulunan Tuzla Şifa (Merkez) Mahallesi'ndeki 7.544 metrekarelik arazinin önce imar planlarını değiştirdi, şimdi de satışa çıkardı. 1985 imar planlarında spor ve park alanı olarak ayrılan, 1996 imar planlarında ise kültürel tesis alanına alınan kamu arazisi ranta kurban edildi. Büyükşehir Belediyesi 2010'da, arazinin önce nazım imar planını değiştirerek, kültürel tesis alanından konut alanına aldı. 2011 yılında da aynı değişiklik uygulama imar planlarında yapıldı, imar değişikliği ile söz konusu araziye yüzde 40 yapılaşma hakkı ile 2 katlık konutların...