07 / 05 / 2024

ibb arsa ilanları

ibb arsa ilanları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Pendik'te yer alan arsayı 100 bin 800 TL'den satışa sunuyor...

Kocaeli ve bir şehirde daha 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! İşte Milli Emlak satış ilanları! 

Kocaeli ve Çorum'da yer alan 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Arsa almak isteyenler dikkat! Ankara'da 82 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni bir arsa sahibi olmak isteyenler tarafından araştırılan Aralık 2022 ihale ilanlarını peş peşe yayımladı. Satışa çıkarılan arsalar arasında başkent Ankara'daki konut imarlı arsa da bulunuyor. 

Konya'da 18 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Aralık 2022 ihale ilanlarını peş peşe yayımlıyor. İlanlar arasında 18 bin TL'ye satışa çıkan konut imarlı arsa da bulunuyor.

O ilde 41 bin 750 TL'ye hem imarlı hem de KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yatırımcılar tarafından merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanları arasında 41 bin 750 Türk Lirası bedelle satışa sunulan konut imarlı bir arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak Ankara'da 80 bin TL'ye KDV'den muaf arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanları arasında 80 bin Türk Lirası bedelle satışa sunulan imarlı bir arsa da bulunuyor.

O ilde 22 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satılacak! Peş peşe açıklandı! KDV'den muaf arsayı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen Aralık ayı ihale ilanları arasında 22 bin 500 Türk Lirası bedelle satışa çıkarılan konut imarlı bir arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak 39 bin 300 TL'ye imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımlamış olduğu Aralık ayı ihale ilanları arasında 39 bin 300 Türk Lirası bedelle satışa çıkarılan konut imarlı bir arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak 55 bin TL'ye KDV'den muaf arsa satacak! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Aralık ayı ihale ilanları arasında 55 bin Türk Lirası bedelle satışa çıkarılan konut imarlı bir arsa da bulunuyor.

Milli Emlak'tan Aralık fırsatı! 50 bin TL'ye konut imarlı KDV'den muaf arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Aralık ayı ihale ilanları arasında 61 bin TL bedelle satışa çıkarılan konut imarlı bir arsa da yer alıyor.

Milli Emlak 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Aralık ayı ihale ilanları arasında 61 bin Türk Lirası bedelle satışa çıkarılan imarlı bir arsa da bulunuyor.

Milli Emlak 97 bin TL'ye KDV'den muaf imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Aralık ayı ihale ilanları arasında 97 bin Türk Lirası bedelle satışa çıkarılan imarlı bir arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak'tan 48 bin TL'ye arsa fırsatı! KDV'den muaf imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında 48 bin TL bedelle satışa çıkarılan imarlı bir arsa da yer alıyor. İşte Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa ihalesi ile ilgili merak edilen detaylar...

ibb arsa ilanları Haberi

ibb arsa ilanları

Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Abdurrahmangazi Sokak'ta yer alan arsa İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından satılıyor. İhalesi 26 Eylül 2012 günü saat 12.00'de gerçekleştirilecek. Toplam alanı 399 metrekare olan arsa konut alanında yer alıyor.  Arsanın değeri 100 bin 800 TL. 


İhaleyi görüntülemek için