02 / 05 / 2024

ibb Avcılar spor tesisleri ve meydan düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi

ibb Avcılar spor tesisleri ve meydan düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi

Avcılar'da spor tesisleri ve meydan düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi 'nde gerçekleştirilecek...

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Avcılar’da imar plan notu değişikliğine İBB'den onay!

Silivri depreminden sonra hızla Avcılar Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile kabul ediip İBB Meclisine gönderilen imar plan notu değişikliği dünkü meclis toplantısında onaylandı.

Avcılar'da 8 mahallenin imar plan notları İBB komisyonunda!

İstanbul Avcılar Belediyesi, ömrünü tamamlamış eski yapıların yenilenmesi, sürdürülebilir ve sağlıklı yaşam alanları oluşturmak amacıyla imar planlarını yeniliyor. 

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Üniversitesi'nin ve bölge halkının spor tesisi ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptırılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı.

Kentsel dönüşümde Avcılar modeli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (IBB), Marmara Depremi'nin vurduğu Avcılar'da yeni inşa edilecek binalar için en fazla 4 kata kadar izin vermesi nedeniyle kentsel dönüşüme başlanamadı.

Avcılar'da olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi yapılacak!

Eğitim, okul, spor ve sanat konularında Avcılar’da yapılacak tüm projelere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Toprak Benli, Avcılar'da olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi yapılacağını belirtti.

Avcılar Yeşilkent'e kültür evi, park, spor alanı ve Pazar yeri yapılıyor!

Her mahalleye ‘Kent ve Kültür Evi’ inşa etme projesini hızla sürdüren Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Yeşilkent Mahallesi’nin değerini arttıracak Kültür evi, park, spor alanı ve Pazar yeri projesi tamamlanmak üzere...

Avcılar dev spor kompleksi projesi hayata geçiriliyor!

Avcılar ilçesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yapıp işleteceği, içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu da bulunan önemli bir tesise kavuşuyor, dev spor kompleksi projesi, çok yakında hayata geçiriliyor.

Avcılar spor tesisleri ve meydan düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi!

Avcılar'da spor tesisleri ve meydan düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi 'nde gerçekleştirilecek...

Avcılar Park nerede?

Toplam 39 bin metrekare arsa alanına sahip olan Avcılar Park nerede , iletişim ve proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

ibb Avcılar spor tesisleri ve meydan düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi Haberi

ibb Avcılar spor tesisleri ve meydan düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi


Avcılar spor tesisleri ve meydan düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi 30 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. Nu: 62 Kat:4 Merter Güngören/İSTANBUL adresinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için